facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec, Zabukovica

75.000 €
= 974 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 77 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3106 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1846
 • date_rangeAdaptacija: 1967
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

V naselju Zabukovica na sončni legi prodamo posest v velikosti 3.106 m², sestavljeno iz štirih parcel, ki so ločeno vpisane v ZK. Možen je nakup posamezne parcele v velikosti 1.085 m². Zemljišče v večini obsega travnike, en del je zasajen z vinsko trto, drug del pod naklonom pa s sadnim drevjem in orehi. 

Na posesti se nahajata dva objekta. Prvi je starejša stanovanjska hiša pritlične izvedbe, ki je delno podkletena. Zidana je bila že leta 1846, leta 1967 se je dogradila, vendar je v slabem stanju, zato je verjetno najboljša možnost rušitev in nova gradnja. Na voljo je priključek za elektriko, javni vodovod in ostalo infrastrukturo, v bližini je vrt. 

Drugi objekt predstavlja gospodarsko poslopje, ki je grobo pozidano do 3. gradbene faze in za katerega je že izdano gradbeno dovoljenje za 30 m² razširitev, potrebna je sanacije in finalizacije, tako da je kupcu omogočena možnost, da si po lastnih željah uredi bivališče. V njem so trenutno drva in ostala oprema, ki so potrebna za kmetovanje. 

Mogoča je tudi menjava nepremičnin za manjšo atrijsko hišo oz. stanovanje v pritličju.

Dostop je po asfaltirani cesti Celje–Žalec–Griže–Zabukovica. Avtobusno postajališče je oddaljeno 800 m, vsa ostala infrastruktura (pošta, trgovine, vrtec in šola) je v Grižah, zdravstveni dom pa v Žalcu (cca 5 km).

Klet:

Klet je neobdelana, služi za spravilo sadja in zelenjave.

Pritličje:

V hodniku se nahaja shramba in dostop do kopalnice s sanitarijami. Nato sta spalni prostor in soba, ki je namenjena garderobi. Bivalna kuhinja z jedilnico služi tudi kot dnevni prostor. Poleg kuhinje je še manjša soba.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/228

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/228

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: