facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Zreče, Dobrovlje

126.000 €
= 732 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 172.2 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 259 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2006
 • date_rangeAdaptacija: 2018
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

V zelenem, mirnem okolju v naselju Dobrava prodajamo samostojno hišo s pogledom na okoliške hribe v skupni izmeri 172,2 m². Hiša je majhna po izgledu, a zelo prostorna v notranjosti, zato je primerna tudi za bivanje večje družine. 

Hiša je bila zgrajena v času med 1991–2006. Trenutno se ne uporablja, je pa redno zračena in vzdrževana. Leta 2018 je bila obnovljena, pri čemer so bili zamenjani tlaki in prepleskani dnevni prostor z jedilnico, hodnika in stopnišča. 
Ob objektu je s posebnim stopniščem urejen dostop do kletnega prostora za shranjevanje ozimnice in ostalih stvari.

Dostop do hiše je omogočen po avtocesti Ljubljana–Maribor, izvoz Slovenske Konjice, oz. po glavni cesti Celje–Slovenske Konjice, odcep za Zreče. Hiša je prb. 1,5 km oddaljena od kopališč s termalno vodo in zunanjimi bazeni, v katerih se lahko sproščate oz. z otroki uživate na toboganih in ostalih radostih kopališča. V zimskem času pa lahko uživate na belih strminah urejenih smučišč na Rogli, ki je bilo več let zapored izbrano za najbolj urejeno manjše smučišče. 
V neposredni bližini je zelo dobro ohranjen večji mlin, še vedno se sliši šumenje vode, ki so jo uporabljali za poganjanje mlina, zdaj pa je preurejen v muzej in dostopen za ogled mimoidočim pohodnikom. 
Vsa ostala infrastruktura (pošta, trgovine, šola, vrtec, zdravstveni dom) se nahaja v Zrečah.

Pritličje:

Vhod je v pritličju, iz katerega po hodniku dostopamo v prostorni dnevni prostor in zanimivo oblikovano jedilnico. Prostori imajo številna okna, ki zagotavljajo veliko svetlobe in pogled na zeleno okolico hiše, ki je lepo urejena. Kuhinja je ločena od dnevnega prostora in jedilnice, ob njej sta še kopalnica in manjša soba. Pod stopniščem je zelo lepo izrabljen prostor za shrambo oz. spravilo čistil in ostalih pripomočkov. V pritličju so tudi ločene sanitarije. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje, vozilo pa lahko parkirate v garaži z dvižnimi vrati. Iz garaže je prehod do peči za ogrevanje z zalogovnikom za kurilno olje. Za ogrevanje dnevnega prostora in kuhinje bi bilo mogoče namestiti tudi kamin.

Mansarda:

Po stopnišču pridemo v mansardo, kjer so spalni prostori, ki zajemajo večjo spalnico z balkonom, kopalnico s sanitarijami in dve dodatni sobi. Stropovi so obdelani z lesom, delno tudi stene z okni, za varnost pa je poskrbljeno z leseno ograjo na hodniku.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/242

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/242

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: