facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Lenart, Lenart v Slovenskih Goricah

149.900 €
= 559 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 268 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1890
  • date_rangeAdaptacija: 1995
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH04493MR

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni!

Danes vam predstavljam eno ali dvodružinsko hišo s veliko poslovnih prostorov na zelo frekventni lokaciji v centru mesta Lenart. Poslovno-stanovanjski objekt je primeren za investicijo! Da bo branje prijetneje kliknite na ta glasbeni link.

KJE: Lenart v Slovenskih goricah - center. Vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini (občina, lekarna, avtobusna postaja, banka, šola, vrtec, športna dvorana, igrišča, pošta, trgovine ...). Le 2 km do izvoza na avtocesto.

OBJEKTIVNI PODATKI:

Samostojna hiša je etažnosti K (delno)+P+N, pravokotne oblike, zgrajena leta 1890 in redno ter zelo kvalitetno vzdrževana. Po letu 1995 je bila v več fazah popolnoma obnovljena. Obnovljene so bile vodovodne instalacije, tlaki v stanovanjskih in nestanovanjskih prostorih, elektroinstalacije, ogrevanje, fasada, okna, streha in vhod s strani ceste.

V letu 2020 so bila opravljena zunanja slikopleskarska dela. Hiša ima 257 m², od tega je cca 100 m² v pritličju. Pritličje zajema prostoren hodnik z vhodom v dva poslovni prostor velikosti cca 30 m² in straniščem ter izhodom na dvorišče in v klet (40 m²). Z zunanje strani objekta je drugi poslovni prostor velikosti cca 45 m² s cvetnim vrtom, kjer je možnost ureditve terase. V nadstropju so bivalni prostori, trenutno razdeljeni v dva stanovanja, ki ju je mogoče združiti. V obeh stanovanjih je vgrajen domofon. Večje stanovanje je 4-sobno velikosti cca 75 m², manjše je enosobno velikosti cca 25 m². Vsi stropi so visoki 3 m, kar zagotavlja bivalno udobje in zračnost. Vhoda v stanovanji loči prostoren hodnik, ki omogoča izhod na pokrit balkon in teraso, velikosti cca 21 m². Obodni zidovi so opečni, zaključeni s 5 cm Demit fasadnim sistemom. Okna so neprodušna Interles, v pritličju lesena, v nadstropju PVC, oboje z dvoslojno termopan zasteklitvijo. Ogrevanje v stanovanjih je centralno na biomaso, v poslovnih prostorih pa je priključek z možnostjo priključitve na centralno ogrevanje. Zaradi kakovostne izolacije so stroški ogrevanja objekta glede na velikost objekta nizki. Vgrajena je tudi klima. Pripravo tople sanitarne vode zagotavlja električni grelnik. Grelna telesa so klasični radiatorji. Objekt je zaradi poslovnih prostorov v pritličju primeren za družine ali posameznike s samostojnim podjetjem. Dva ločena poslovna prostora v samem središču mesta omogočata obilico možnosti za samostojne podjetnike s kreativno žilico: primerno za trgovino, zlatarno, frizerski salon in druge obrti. Glede na potrebe, se da pritličje povezati, kar pomeni več kot 100 m² poslovne površine npr. za gostinski objekt. Dvorišče bi v tem primeru služilo kot sproščujoča letna terasa.

Priključki: elektrika, vodovod, telefon, kabelska, kanalizacija. Parcela je na sončni legi, v izmeri 241 m², od tega je 150 m² dvorišča. Parcela je ograjena, poleg ograje ima ob vseh mejah zasajeno še živo meje iz tise, visoko cca 2 m, zato vam dvorišče nudi intimo. Možna menjava z doplačilom za 2-sobno stanovanje v Lenartu ali v Mariboru (novejše, z dvigalom ali v pritličju).

Pomagamo vam urediti ugodnejše  financiranje do 25 let!

Lep pozdrav, Marina!

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • balkon, terasa
  • radiatorsko ogrevanje, ogrevanje z lesno biomaso

Hiter kontakt

Marina Škerget

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: