facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

700.000 €
= 873 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 802 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1386 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1985
  • codeŠifra: 476

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bazen

Podroben opis nepremičnine

-

Na razgledni panoramski legi, večja večstanovanjska hiša s poslovnim prostorom in bazenom. Hiša se nahaja na robu naselja, na lepi razgledni lokaciji s pogledom na koprski zaliv in na vsa tri obalna mesta.

Nepremičnina predmet prodaje obsega stanovanjski objekt s približno površino 432m2 ter poslovni del, stavbo s približno površino 370 m2. Zemljišče zajema stavbišče obeh objektov, večje dvorišče z več parkirnimi mesti ter travnate in vrtne površine. Za hišo je urejen lep ograjen vrt ki meji na bližnji gozdiček. Posest s severne strani meji na gozd. 

Stanovanjski del obsega večjo hišo, grajeno v treh etažah z ločenimi stanovanji in vhodi po vsaki etaži posebej. V srednji etaži se nahaja največje stanovanje s površino 211m, 120 m2 veliko teraso in bazenom.

Poslovni del tvorijo delavniški prostori 2 x 120m2 v dveh etažah (prostora povezuje tudi tovorno dvigalo) in pisarniški del s dvemi pisarnami po 40 m2 vsaka.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

PRILOŽNOST ZA NALOŽBO ! Hiša je bila dodatno preurejena in prilagojena za najemniški trg. Vsi prostori v hiši in v poslovnem delu so oddani (razen lastnikove bivalne enote). Možnost prevzema objekta z obstoječimi najemniki.

Za več informaciji o predmetu prodaje in najemniškimi podatki kontaktirajte agenta.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: