facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pekre

178.000 €
= 85 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2093 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

DVE LEPI PARCELI V PEKRAH, RAVNI, NA SONČNI LOKACIJI, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNI DO MESTA, PRIMERNI TUDI ZA INVESTITORJE, KOMUNALNO NISTA OPREMLJENINa mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 2093 m2. Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Na delu zemljišča je zasajeno staro sadno drevje. Zemljišče še ni komunalno

DVE LEPI PARCELI V PEKRAH, RAVNI, NA SONČNI LOKACIJI, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNI DO MESTA, PRIMERNI TUDI ZA INVESTITORJE, KOMUNALNO NISTA OPREMLJENI

Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 2093 m². Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Na delu zemljišča je zasajeno staro sadno drevje. Zemljišče še ni komunalno opremljeno.

Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je trenutno še makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti. Cesta bo parcelo razdelila na dva dela -- ena parcela bo velika okoli 700 m², druga pa okoli 1215 m². Vmesni del zemljišča (cesta) ostane v lasti lastnika, z vpisanimi služnostmi za druge uporabnike. Ker gre za slepo ulico, bo cesta bo prevozna samo za lokalni promet.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za cesto in v teku je postopek za izgradnjo kanalizacije iz evropskih sredstev

Stroški za izgradnjo drugih komunalnih priključkov, elektrike, vodovoda in telekomunikacij se delijo z lastniki sosednjih parcel. Ti priključki se bodo polagali, ko bo občina gradila kanalizacijo.

Na parcelah je po podrobnem načrtu predvidena gradnja individualnih hiš in dvojčkov. Večstanovanjskih stavb (blokov) tu ne bo.

Zelo blizu je cesta za Maribor. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja. V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen. 

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PARCELE NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI , Z JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE.

    Hiter kontakt

    Blanca Čižek

    GRAL Real

    Morda bi vas zanimalo tudi: