facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

89.000 €
= 70 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1278 m2
  • codeŠifra: 479

Podroben opis nepremičnine

-

Izjemna razgledna zemljiška parcela ob gozdu na robu vasi. Zemljišče se nahaja v vasi Podgorje pod Slavnikom, tik nad vasjo na meji med poselitvenimi površinami in gozdom.

Zemljišče je v rahlem naklonu in členjeno v tri terase, ima sončno, zahodno lego z enkratnim panoramskim razgledom nad dolino, vas in okoliško gričevje. Zemljiška parcela se nahaja v ureditvenem območju za poselitev, v območju izvenmestnih naselij, ki je namenjeno za mešano urbano rabo (stanovanjsko, poslovno - mirna dejavnost na domu). Parcela v naravi predstavlja zatravljeno površino urejeno v treh terasah. Podporni zidovi spodnje terase so bili utrjeni in na novo pozidani. Dostop do zemljišča je možen z vozili po utrjeni poti. Priključitev na komunalno infrastrukturo je tudi možna. 

Zaradi značilnosti terena ni možna gradnja na sosednjih zemljiščih v neposredni bližini.  Idelana parcela za ljubitelje življenja v naravi in miru.

Za stranko, po naročilu izdelamo projektno dokumentacijo DGD za pridobitev gradbenega dovoljenja , ter pridobimo gradbeno dovoljenje.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: