facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Ljubljana okolica, Medvode, Hraše

180 €/m2

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1126 m2
 • codeŠifra: PP1346121719

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  V čudovitem naselju Hraše, v občini Medvode, prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 1126 m2 s stavbo v 3. gradbeni fazi, ki je namenjena poslovno-stanovanjski rabi.

  V čudovitem naselju Hraše, v občini Medvode, prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 1126 m2 s stavbo v 3. gradbeni fazi, ki je namenjena poslovno-stanovanjski rabi. Zemljišče se nahaja tik ob glavni cesti, v neposredni bližini avtobusne postaje. Od Ljubljane je zemljišče oddaljeno 10 kilometrov, 5 minut vožnje do avtocestnega priključka Vodice, okoliška infrastruktura zajema bližino šole, vrtca, pošte ter številnih možnosti za rekreacijo (pohodništvo, kolesarstvo, tek, golf ipd.).

  Zemljišče je primerno za gradnjo individualne hiše ali dvojčka oziroma dokončanje obstoječega objekta, ki stoji na parceli. ZK je urejeno ter brez bremen. Odlična priložnost za investicijo.

  POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa zemljišča, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti zemljišča.

  V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

  Vljudno vabljeni k ogledu.

  vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

  Hiter kontakt

  Andrej Štebal

  BAZA, Brina Sotlar s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: