facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani

86.200 €
= 60 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1431 m2
  • codeŠifra: 101170-156

Podroben opis nepremičnine

Lepa, sončna parcela s pogledom na gričevja in travnike čaka na vas nedaleč stran od Ljubljane, v prijetnem naravnem okolju v kraju Senožeti. Na njej lahko postavitve svojo sanjsko hišo, saj lokacijska informacija dovoli eno- ali dvostanovanjsko stavbo. Do parcele, ki je 10 km oddaljene Ljubljane, vas pripelje asfaltirana cesta, povezana z regionalko.

 

V neposredni bližini se nahajajo avtobusna postaja, železniška postaja, trgovina, šola in vrtec, sicer pa je v bližnji okolici na voljo še več trgovin, zdravstveni ambulanti, zobozdravniški ordinaciji, kulturni dom, več trgovin, šol in vrtcev, igrišč ...

 

Kraj Senožeti se nahaja v občini Dol pri Ljubljani, ki se med vsemi občinami v Sloveniji ponaša kot drugo uvrščena glede kakovosti življenja. V občini Dol pri Ljubljani dajo veliko na lokalno trajnostno oskrbo s hrano “od njive do krožnika v lokalnem okolju”, zato imajo kar 21 kmetij z lokalno pridelano hrano. Temu se pridružujeta izvrstna domača kulinarika in kmečki turizem. Za zdrav duh v zdravem telesu skrbi veliko pešpoti in kolesarskih poti ter raznolik nabor kulturnih, športnih in etnografskih dogodkov. Tradicija in sodobnost si v Dolu pri Ljubljani podajata roko, saj imajo od leta 2019 v občini tudi sodobno rolkarsko stezo.

 

Parcela je primerna za vse, ki se želite pred mestnim vrvežem umakniti v naravo, obenem pa potrebujete vso infrastrukturo in odlično prometno povezavo do prestolnice.

 

Možnost postavitve 2 samostojnih ali dvostanovanjskih hiš, zato je primerna tudi za investitorje.

Za privlačno ceno lahko kupite parcelo in na njej zgradite svoj sanjski dom, kljub temu pa celotna investicija za posamezno enoto v povprečju ne bo presegala cene novejšega dvosobnega stanovanja v Ljubljani.

 

Pokličite za več informacij in termin ogleda!

 

Pogoj prodajalca: kupec plača DPN v višini 2%.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: