facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani

44.900 €
= 60 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 743 m2
  • codeŠifra: 101170-157

Podroben opis nepremičnine

Lepa, sončna parcela s pogledom na gričevja in travnike čaka na vas nedaleč stran od Ljubljane, v prijetnem naravnem okolju v kraju Senožeti. Na njej lahko postavitve svojo sanjsko hišo, saj lokacijska informacija dovoli eno- ali dvostanovanjsko stavbo. Do parcele, ki je 10 km oddaljene Ljubljane, vas pripelje asfaltirana cesta, povezana z regionalko.

 

V neposredni bližini se nahajajo avtobusna postaja, železniška postaja, trgovina, šola in vrtec, sicer pa je v bližnji okolici na voljo še več trgovin, zdravstveni ambulanti, zobozdravniški ordinaciji, kulturni dom, več trgovin, šol in vrtcev, igrišč ...

 

Kraj Senožeti se nahaja v občini Dol pri Ljubljani, ki se med vsemi občinami v Sloveniji ponaša kot drugo uvrščena glede kakovosti življenja. V občini Dol pri Ljubljani dajo veliko na lokalno trajnostno oskrbo s hrano “od njive do krožnika v lokalnem okolju”, zato imajo kar 21 kmetij z lokalno pridelano hrano. Temu se pridružujeta izvrstna domača kulinarika in kmečki turizem. Za zdrav duh v zdravem telesu skrbi veliko pešpoti in kolesarskih poti ter raznolik nabor kulturnih, športnih in etnografskih dogodkov. Tradicija in sodobnost si v Dolu pri Ljubljani podajata roko, saj imajo od leta 2019 v občini tudi sodobno rolkarsko stezo.

 

Parcela je primerna za vse, ki se želite pred mestnim vrvežem umakniti v naravo, obenem pa potrebujete vso infrastrukturo in odlično prometno povezavo do prestolnice.

 

Možnost postavitve 1 samostojne ali dvostanovanjske hiše.

Za privlačno ceno lahko kupite parcelo in na njej zgradite svoj sanjski dom, kljub temu pa celotna investicija za posamezno enoto v povprečju ne bo presegala cene novejšega dvosobnega stanovanja v Ljubljani.

 

Pokličite za več informacij in termin ogleda!

 

Pogoj prodajalca: kupec plača DPN v višini 2%.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: