facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

167.000 €
= 1.246 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 134 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1870
  • codeŠifra: 100195-91

Podroben opis nepremičnine

ODLIČNA INVESTICIJSKA PRILOŽNOST V STROGEM CENTRU MESTA, na eni izmed najbolj atraktivnih ulic (Poštna ulica) v Mariboru.

Poštna ulica je srce bogatega nočnega in kulinaričnega dogajanja v Mariboru, hkrati pa polna neposrednih turističnih znamenitosti (prenovljen Glavni trg, Stolna župnija Maribor, Slomškov trg, Univerza v Mariboru ipd.)

Za vse tiste, ki si želite kombinirati že utečeno, odlično pozicionirano nastanitveno dejavnost (višje rangiran hostel)  v kombinaciji z gostinstvom. Nastanitven objekt  po mnenju gostov na Bookingu dosega odlično 8,8 oceno.

V  pritličnih prostorih (134m2), se že vse skozi odvija nastanitvena dejavnost  (v praksi je to višje rangiran hostel), s kapaciteto 3 dvoposteljnih sob in 1 troposteljno sobo. Opremljene so z zakonsko posteljo, predalom, mizo in lahko skupno sprejmejo do 9 oseb.  Kopalnica je skupna,  opremljena s tušem, kadjo, dvema umivalnikoma in ločenim straniščem. Širokopasovni dostop do interneta (WiFi), kabelska/satalitska TV.

Prodaja se v celoti opremljeno, z možnostjo prevzema know-how-a sedanjega lastnika ter že vzpostavljeno spletno stranjo.

Ogrevanje je urejeno na zemeljski plin, stroški so nizki. Zgradba je urejana, s prenovljeno fasado in streho.

Parkirišče je javno v območju 20 m, ki je po 17h in vikendih brezplačno.

Priporočam vsem, ki ne želite zamuditi donosne investicijske priložnosti na eni izmed najbolj zaželeni lokaciji v Mariboru!

Hiter kontakt

Marina Sreš

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: