facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

481.800 €
= 2.972 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 162.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 143.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • codeŠifra: 101216-8

Podroben opis nepremičnine

Ko se odločamo za nakup nove nepremičnine je včasih dilema ali bi kupili hišo ali stanovanje. Želimo živeti v stiku z naravo, vendar ne daleč od urbanega središča z vso infrastrukturo. 

Rešitev je na dlani. Soseska sedmih hiš v neposredni bližini centra Ljubljane in mestne vpadnice vam omogoča  oboje. 

Vsaka hiša predstavlja samostojno stanovanjsko enoto s pokritim lastniškim parkirnim prostorom za dva avtomobila in z lastnima atrijema na severnem in južnem delu hiše.Vsaka hiša ima tudi zanimive kotičke kot so balkon/terasa na obeh straneh. 

Soseska Ekvorna se nahaja ob Barjanski cesti. Uporabniku nudi vso infrastrukturo urbanega središča ter mu hkrati omogoča mir in povezanost z naravo. Zaokrožuje jo bližina strogega centra mesta, Natura 2000 ter izjemne vedute Ljubljanskega gradu s silhueto Alp v ozadju.

Hiše so namenjene tako mladim družinam, kot tistim, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in imajo željo po življenju v hiši, ki omogoča več zasebnosti in stika z naravo. Zaradi izredne lokacije, so primerne tudi za investicijo.

Vsaka posamezna hiša ima tri etaže: pritličje, nadstroje in terasno etažo, kjer zaprti prostori predstavljajo 70% bruto etažne površine. Hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti. Grajene so masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti. Vse notranje stene so opečne (ne mavčne – zvočna izolacija).

Prostori v hišah imajo visoke stropove, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti. Dodatno za odprtost poskrbijo velike steklene površine, ki v vseh bivalnih prostorih omogočijo veliko naravne svetlobe.

Streha posameznih hiš je ravna v minimalnem dovoljenem naklonu.

Dostop do posamezne hiše se nahaja na južni strani objekta. Vsaka enota ima ob dostopni cesti predviden nadstrešek za dva avtomobila. Nadstrešek se nadaljuje v nadstrešek vhoda, kjer so locirana vhodna vrata atrija. Južni atrij se razprostira med nadstreškom in grajenim objektom. V tem atriju se lahko namesti zunanja kuhinja in uredi prostor za druženje. Južni atrij torej pomeni vhodno točko posameznega objekta.

Na severni strani je zasnovan intimni zeleni atrij, ki nudi pogled v naravo, pa tudi kot prostor druženja v poletnih mesecih. Severni atrij je dostopen tudi s severne poti vzdolž meje parcele.

Kontaktirajte me in z veseljem vam odgovorim na vsa vaša vprašanja. 

Hiter kontakt

Andreja Solina

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: