facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

514.650 €
= 3.798 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 135.5 m2
  • tabŠt. spalnic: 3
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderStanje: Novogradnja
  • codeŠifra: HP477

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

VRSTNE HIŠE VRHOVCI

Na odprti, sončni lokaciji na Brdu je ravno zgrajen niz petih hiš - vrstne hiše. Sama gradnja je zasnovana z zamikom, tako, da ima vsaka hiša in tudi vrt svojo zasebnost. Dovoz do hiš je skupen, ob vsaki hiši pa je odmerjen prostor za parkiranje dveh vozil, ob vhodo v hišo pa je tudi lopa oz.  lesen shranjevalni prostor. Prostor pred vhodom je pokrit, prav tako je nadstrešnica nad parkirnimi mesti. Na južni strani imajo hiše vrtove in terase z bioklimatsko pergolo, na katerih se lahko postavi letna kuhinja. Hiše so grajene klasično iz opeke in betona. Imajo tudi odlično izolacijo debeline 20 cm. V hišah bodo pripravljeni tudi dimniki za izvedbo kaminov. Stavbno pohištvo je kombinirane izvedbe - notranje les, zunaj aluminij. Okna bodo senčena z zunanjimi žaluzijami na el. pogon. Notranje stavbno pohištvo bo leseno. Ogrevanje v stavbi je talno in urejeno preko lastne plinske peči, ki bo ogrevala tudi vodo. Hiša bo prezračevana s sistemom prezračevanja z rekuperacijo toplote odpadnega zraka. Izvedena je predpriprava za hlajenje preko konvektorjev skritih v spuščenem stropu. Hišo bo možno za doplačilo nadgraditi s sistemom pametnih elektro inštalacij.

Hiša je grajena v treh etažah. Vhodni prostor vključuje garderobni prostor, kjer so tudi dnevne sanitarije. V pritlični etaži je tudi kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom. Od tu pa je izhod na nadkrito teraso in zelenico. Pod stopnicami je v pritličju tudi  priročna shramba. V nadstropju sta dve veliki otroški sobi, utility in skupna kopalnica. V terasni etaži je spalnica z lastno garderobo in kopalnico ter dvema terasama. V zgornji etaži je možno izdelati tudi dve sobi

Lokacija hiš je lahko dostopna tako iz smeri Viča, Brda, kot tudi Vrhovcev. Lokacija je ob potočku, v neposredni bližini je Pot spominov in tovarištva, veliko zelenih površin in vsa družbena infrastruktura. Hkrati lokacija omogoča hitre prometne povezave tako s centrom Ljubljane kot tudi z avtocestnim obročem.

Pogoji prodaje: cena hiše zgrajene na ključ je 470.000 EUR in DDV, kar skupaj znese 514.650 EUR. Vseljivo po dogovoru. Možen je tudi nakup hiše v 4. podaljšani fazi - cena pa v tem primeru 365.000 eur in DDV. Kupcu pripadajo tudi vse pravice in garancije iz naslova novogradnje in  vgrajene opreme.

 

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: