facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

399.675 €
= 2.950 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 135.5 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: HP478

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Hiša Vrhovci nedokončana

  Na odprti, sončni lokaciji na Brdu je ravno zgrajen niz petih hiš - vrstne hiše. Sama gradnja je zasnovana z zamikom tako, da ima vsaka hiša in tudi vrt svojo zasebnost. Dovoz do hiš je skupen, ob vsaki hiši pa je odmerjen prostor za parkiranje dveh vozil, ob vhodo v hišo pa je predvidena lopa oz.  lesen shranjevalni prostor. Predvideno je tudi, da bo prostor pred vhodom  pokrit, prav tako je predvidena nadstrešnica nad parkirnimi mesti. Na južni strani imajo hiše vrtove in terase s predvideno bioklimatsko pergolo, na katerih se lahko postavi letna kuhinja. Hiše so grajene klasično iz opeke in betona. Imajo tudi odlično izolacijo debeline 20 cm. V hišah bodo pripravljeni tudi dimniki za izvedbo kaminov. Stavbno pohištvo je kombinirane izvedbe - notranje les, zunaj aluminij. Okna bodo senčena z zunanjimi žaluzijami na el. pogon. Notranje stavbno pohištvo bo leseno. Ogrevanje v stavbi bo talno in urejeno preko lastne plinske peči, ki bo ogrevala tudi vodo. Hiša bo prezračevana s sistemom prezračevanja z rekuperacijo toplote odpadnega zraka. Izvedena bo predpriprava za hlajenje preko konvektorjev skritih v spuščenem stropu. Hišo bo možno za doplačilo nadgraditi s sistemom pametnih elektro inštalacij.

  Hiša je grajena v treh etažah. Vhodni prostor vključuje garderobni prostor, kjer so tudi dnevne sanitarije. V pritlični etaži je tudi kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom. Od tu pa je izhod na teraso in zelenico. Pod stopnicami je v pritličju tudi  priročna shramba. V nadstropju sta dve veliki otroški sobi, utility in skupna kopalnica. V terasni etaži je spalnica z lastno garderobo in kopalnico ter dvema terasama. V zgornji etaži je možno izdelati tudi dve sobi

  Lokacija hiš je lahko dostopna tako iz smeri Viča, Brda, kot tudi Vrhovcev. Lokacija je ob potočku, v neposredni bližini je Pot spominov in tovarištva, veliko zelenih površin in vsa družbena infrastruktura. Hkrati lokacija omogoča hitre prometne povezave tako s centrom Ljubljane kot tudi z avtocestnim obročem.

  Pogoji prodaje: cena hiše v 4. podaljšani gradbeni fazi in skupaj z ddv znaša 399.675 EUR. V ceno niso vključeni nadstreški, lesena lopa, keramika in druge talne obloge. Hišo lahko dokonča tudi investitor z materiali, ki jih izbere kupec. Strošek za dokončanje je min 30.000 EUR.  Kupcu pripadajo tudi vse pravice in garancije iz naslova novogradnje in  vgrajene opreme. Kupec ne plača provizije.

   

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: