facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

499.000 €
= 3.669 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 136 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1895
  • codeŠifra: 101157-385

Podroben opis nepremičnine

V strogem centru na Nazorjevi ulici prodamo staromeščansko petsobno stanovanje v skupni izmeri 136 m2 od tega 131,4 m2 bivalne površine, 4,6 m2 pa je kletne shrambe.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju od treh in je obrnjeno na jugozahodno stran. Trenutno so tri sobe orientirane na Nazorjevo, ena soba je obrnjena proti Nebotičniku, kuhinja s shrambo pa ima svetlobo iz notranjega svetlobnega jaška. Stanovanje ima eno kopalnico s sanitarijami in še en ločen wc.

Stanovanje je staromeščansko z visokimi stropi in urejenimi hodniki/stopniščem v sami zgradbi. Trenutno je stanovanje oddano, potrebno je temeljite prenove.

Ogrevanje je na toplarno, etažiranje stavbe je v fazi ureditve preko t.i. Zvetla (Zakon o vzpostavitvi etažne lastnine na predlog pridobitelja posameznega dela stavbe in o določanju pripadajočega zemljišča k stavbi).

Odlična lokacija, le nekaj metrov stran od Prešernovega spomenika je odlična za vse pristaše centra mesta in vse, ki kupujete za investicijo. Balkona stanovanje nima.

Pogoj nakupa je plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Vljudno vabljeni k ogledu in nakupu te izjemne priložnosti.

Hiter kontakt

Matija Sever

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: