facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Šmartno pod Šmarno goro

315.000 €
= 2.492 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 126.39 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/1
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: SP4776

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Parkiriščecheck Vrt
 • Priključki
  check Čistilna napravacheck Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalkacheck Talno gretje
 • Lega
  check Severcheck Jugcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

ŠMARTNO POD ŠMARNO GORO - DVOSTANOVANJSKA NIZKOENERGIJSKA HIŠA "NA KLJUČ"

Posredujemo pri prodaji dvostanovanjskega, nizkoenergijskega objekta, z že pridobljenim in pravnomočnim gradbenim dovoljenjem.  Novogradnja bo vmeščena v naselje eno in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, na območju pod Šmarno goro.  Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, obomočje mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).  Pod projekt se je podpisal znani arhitekt g. IGOR FRELIH..

PREDSTAVITEV NOVOGRADNJE - NADSTROPJE: gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (npr. za vhodna vrata 2.000,00 eur, keramika 25 eur/m2, parket oz. vinilne obloge 30 eur/m2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko ORCA COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

V ceni je vključeno tlakovano dvorišče in asfaltirani parkirni mesti  ter lopa na vrtu velikosti 8,5 m2. 

Objekt bo imel ravno streho - pohodna terasa v izmeri 118,25 m2 (opcijsko lahko naročite travo, lesene talne obloge....), dostopna bo po stopnicah z balkona, v ceni že zajeta priključka za elektriko in vodo na terasi. Vse v izključni uporabi lastnika zgornjega stanovanja, lastnik spodnjega stanovanja pa bo užival v lastniškem atriju.  Vsaki enoti pripadata dve asfaltirani parkirni mesti.

Omenjeno stanovanje se razprostira na 109,37 m2 uprabne stanovanjske površine s 24,87 m2 velikim balkonom dostopnim iz dnevno bivalnega dela, možnost izkoristka celotne terase na strehi objekta -  z urejeno atiko, v izmeri 118,25 m2, ki jo lahko opcijsko (ob doplačilu), pokrijete z leseno ali travnato oblogo. Lahko si uredite prekrasen prostor za mojstra žara (posredujemo vam lahko fotografije že izvedene terase na tak način, v bližini te novogradnje). K stanovanju pripada tudi površina zemljišča v izmeri 46,60 m2 in že navedeni dve parkirni mesti, ki se razprrostirata na 25 m2 ter lopa velikosti 8,50 m2.

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat.

Objavljena cena vključuje izdelavo na ključ in že vsebuje DDV.

Po predstavitvenem ogledu same lokacije, vam bomo pripravili sestanek na sedežu izvajalca kjer vas bodo seznanili z načrtovanim potekom gradnje - terminski plan, predstavili vam bodo materiale, ki bodo vgrajeni v vaš novi dom in sam način izgradnje.

Za objekt bo pridobljeno  UPORABNO DOVOLJENJE.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: