facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Logatec, Jakovica

85.000 €
= 72 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1183 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 1020

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Naprodaj je zemljišče z razgledom na Planinsko polje. Zaradi svoje z letnimi časi spreminjajoče se podobe je Planinsko polje zanimivo za vse, ki radi zahajajo v naravo.

Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča v izmeri 764 m² in kmetijskega zemljišča v izmeri 719 m². Parceli sta ena zraven druge in sta nepravilne oblike in v naklonu.

Postavitev hiše na neravnem terenu ali terenu nepravilne oblike  ima  tudi svoje prednosti, saj lahko s pravilnim pristopom naredimo unikatno arhitekturo, ki se prilagodi obliki danega zemljišča. Z izbiro dobrega projektanta, ki bo pri načrtovanju poskušal minimalizirati stroške, pa lahko s takšno gradnjo tudi privarčujemo.

Zemljišče je komunalno neopremljeno, komunalni priključki so v neposredni bližini. 

Pridobljena je lokacijska informacija za gradnjo.

Zemljišče z razgledom na Planinsko polje, ki je zanimivo za vse, ki radi zahajajo v naravo.

Najbolj priljubljene oblike rekreacije so sprehodi, tek, kolesarjenje, jahanje in pozimi tudi drsanje. Unica omogoča številne vodne športe, med katere sodijo plavanje, ribolov in v času poplav tudi čolnarjenje.

Parceli se nahajata  v bližini gozda in narave, mirni vasi, v naselju samostojnih hiš Jakovica v Občini Logatec, ki leži na severnem delu Planinskega polja, v bližini kraja Laze. Nad vasjo stoji podružnična cerkev Sv. Mihaela nadangela.

Oddaljenost od infrastrukture (avtobusna postaja, šola, trgovina) je 100 m.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/1020. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: