facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Gorje

61.680 €
= 80 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 771 m2
  • codeŠifra: PZ02003

Podroben opis nepremičnine

Gorje - zazidljivo zemljišče v Spodnjih Gorjah z dopoldanskim soncem.

Zemljišče meri 771,00 m2 in leži nekoliko nad cesto v rahli brežini. Lokacija je sončna, primerna za postavitev stanovanjske hiše. 

Dopustna je gradnja eno in dvostanovanjske hiše, ki so namenjene bivanju s spremljajočimi dejavnostmi. Pogojno (do maksimalno 5 zaposlenih) je dopustna tudi gostinsko nastanitvena dejavnost - oddajanje zasebnih sob gostom, pisarniške in poslovne dejavnosti, storitvene dejavnosti (razen vzdrževanja in popravila motornih vozil). 

Omejitve pri gradnji:

  • tlorisni gabarit: podolgovat v razmerju stranic vsaj 1:1,2 (lahko členjen)
  • višinski gabarit: P+1+M - pritlične stavbe s koto pritličja največ 1,20m nad raščenim terenom in višino kolenčnega zidu na podstrešju do 1,20m, ter enonadstropne stavbe s koto pritličja največ 0,30m nad raščenim terenom in višino kapi 5,50m nad koto pritličja
  • streha: dvokapna s slemenom v smeri daljše stranice oziroma sesttavljena dvokapnica istega naklona v primeru členjenega tlorisa, naklon streh je od 38 do 45 stopinj, z upoštevanjem prevladujočega naklona naselja, frčade in strešna okna dovoljena
  • FZ: 35%
  • DOBP: 30%

Za več informacij glede pogojev gradnje nas kontaktirajte oz. obiščite v pisarni.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača  polovico  stroškov realizacije prodajnega posla..

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Hiter kontakt

Makler Bled d.o.o.

Makler Bled d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: