facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Bizovik

370.000 €
= 1.146 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 323 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 445 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • date_rangeAdaptacija: 2017
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 1021

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Posredujemo pri prodaji za dejavnost in investicijo izjemno zanimive nepremičnine na odlični strateški lokaciji v urbanem naselju Bizovik ob glavni Litijski cesti na križišču. Nepremičnina v naravi predstavlja samostojno hišo, preurejeno v poslovno-stanovanjski objekt, v katerem je poleg stanovanja v mansardi in kleti v pritličju na novo sodobno in funkcionalno opremljen gostinski lokal z dolgoletno tradicijo in vpeljano gostinsko dejavnostjo, z velikim letnim vrtom in pripadajočimi parkirišči, zato je nepremičnina zanimiva tudi za investitorje, ki bi želeli z gostinsko dejavnostjo nadaljevati. 

Poslovno-stanovanjski objekt, sestavljen iz K+P+M, je bil zgrajen l. 1900, l. 1990 sta bili obnovljeni streha in fasada ter pritličje, kjer se nahaja lokal. Hiša je zgrajena klasično iz kamna in lesa. Priključena je na vodovod, elektriko in javno komunalo. Površina hiše meri 323 m², od tega 113 m² stanovanje v 1. nadstropju, ki je potrebno celovite prenove in 60 m² kleti.

V pritličju je 150 m² velik gostinski lokal z velikim letno-zimskim vrtom z nadstreškom, ki ga je možno zaščititi, tako da je možna strežba zunaj tudi v zimskem času. Vrt je ograjen. Lokalu pripadajo štiri parkirna mesta. 

Gostinski lokal je bil l. 2018 celovito prenovljen (nove električne inštalacije in vodovodne cevi ter položena napeljava za talno ogrevanje, nove sanitarije), izoliran (15 cm izolacija), obnovljene stene, nove talne obloge, ter na novo opremljen s pohištvom, gostinsko opremo in dekoracijo, kar je razvidno tudi iz fotografij. Oprema ni vključena v kupnino in je stvar dogovora. Lokal ima poleg uporabnega dovoljenja tudi dovoljenje za obratovanje 24/7.

Ena od zanimivih idej je bila, da bi gostinsko dejavnost dopolnili z igralnico za otroke, ki bi se lahko uredila s prenovo stanovanja v mansardi, klet pa bi se preuredila v wellness/fitness ali vinsko klet.

Nepremičnina se nahaja na odlični, za gostinsko dejavnost strateški lokaciji v urbanem naselju Bizovik ob glavni Litijski cesti z ograjenim letno-zimskim vrtom in lastnimi parkirnimi mesti.

Odlična priložnost za dejavnost in investicijo!

Nepremičnina ima gradbeno in uporabno dovoljenje, ZK vpis in je prosta vseh bremen. 

Vabljeni na ogled!


Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/1021. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: