facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

379.000 €
= 3.107 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 122 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 280 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • codeŠifra: PS01116MP

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Vrt
 • Luksuz
  check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

Posredujemo pri prodaji stanovanja v dvostanovanjski hiši, zgrajeni kot dvojček, locirani na začetku Črne vasi, v mirnem območju enodružinskih hiš. Stanovanje se razteza v dveh nadstropjih in v sebi združuje vse prednosti bivanja v samostojni hiši z vrtom. V vsaki hiši sta dve, po vertikali ločeni samostojni stanovanji z lastnim atrijem, vhod v hišo je skupen. Mogoč je nakup štirih stanovanj, v dveh dvostanovanjskih hišah. Ena od teh enot je rezervirana.

Cena je za enoto zgrajeno na ključ. Kupec ne plača provizije.

Stanovanje z neto površino v izmeri 117 m2, sestoji iz pritličja in mansarde.

V pritličju so:

 • Hodnik 12 m2
 • Kabinet: 8,37 m2
 • wc s tušem in shrambo/kurilnico: 5,24 m2
 • kuhinjski del z jedilnico in dnevnim prostorom: 33,1 m2
 • ki se povezuje s teraso v velikosti 11 m2 in vrtom orientiranim na južno sončno stran.

V nadstropju pa se nahajajo spalni prostori:

 • dve sobi: vsaka v velikosti cca 13,5 m2
 • spalnica z garderobo: 17,79 m2
 • in kopalnica: 11,7 m2

K stanovanju pripada cca. 280 m2 velika parcela, ki sestoji iz atrija v velikosti cca 140 m2, dveh parkirnih mest in dvorišča z dovozom.

Stanovanje bo zgrajeno na ključ, z urejenim asfaltiranim dovozom in urejeno okolico. Predvideno je dokončanje v aprilu 2021. V ceni je vključen DDV.

Hiša je zgrajena v leseni skeletni izvedbi, ki sledi najsodobnejšim tehnologijam in zagotavlja varnost ter izjemen nivo energetske učinkovitosti, z nizko letno porabo energije. Je zelo dobro toplotno izolirana, hkrati pa diha in nudi najvišje udobje bivanja. Objekt je temeljen z betonskimi piloti dolžine 21m, kar omogoča izredno potresno varnost. Stanovanje bo imelo talno ogrevanje in se bo ogrevalo s svojo toplotno črpalko. Vgrajena so termopan stekla s troslojno zasteklitvijo. Vsa okna so opremljena z zunanjimi okenskimi alu žaluzijami na elektro pogon in komarniki. Zemljišče je locirano izven področja poplavne ogroženosti.  

Stanovanje je idealno za bivanje družin ali parov. Kvaliteti bivanja doprinese velik vrt na lastni parceli, bližina narave z možnostjo aktivnega preživljanja prostega časa, pa tudi bližina mesta in vse potrebne infrastrukture. Dostop do obvoznice je le nekaj minut oddaljen (900 m), prav tako tudi nakupovalno središče Rudnik. Do centra mesta je le 12 minut vožnje. Ob cesti za hišami je postaja LPP št.19 B (linija Tomačevo-Jezero), OŠ Oskarja Kovačiča je oddaljena 3,4 km, vrtci (Galjevica, Trnovo, Viški vrtci) pa od 3,2 do 5,1 km. Dostop do hiš po lokalni cesti bo kmalu na novo urejen, saj MOL načrtuje prenovo in širitev lokalne ceste v Črni vasi z ureditvijo pločnika.

Hiši sta umeščeni na področje Krajinskega parka Ljubljansko Barje z bogatimi naravnimi vrednotami: območje Natura 2000 za mnoge redke živalske in rastlinske vrste ter mednarodnim zgodovinskim pomenom: Prazgodovinska kolišča okoli Alp, vpisana na UNESCO Seznam svetovne dediščine leta 2011. Nekaj metrov naprej stoji znamenita Plečnikova cerkev iz leta 1939.

In kot je lepo ano na spletni strani www.naravniparkislovenije.si: "Ljubljansko barje je edinstven preplet travnikov, njiv, mejic in kanalov, kjer se zelene površine stikajo z nebom in Ljubljanico, reko, ki ga je skozi zgodovino tudi soustvarjala. Tu lahko človek odmisli mestni vrvež, sreča naravo ter se v miru posveti sebi in svojim mislim."Več informacij o prodaji: Maja: 040 472 711


Hiter kontakt

Medvešek Pušnik

MP Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: