facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Postojna

21.000 €
= 23 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 907 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 907 m2
  • codeŠifra: PZ00772T

Podroben opis nepremičnine

Parcele se nahajajo na južno orientiranem pobočju z blagim naklonom in prelepim razgledom na gore, ki obdajajo Postojnsko kotlino (Javorniki, Trojica, Snežnik, Nanos). Parcele so oddaljene cca 300 m od ceste Postojna-Pivka in ležijo na robu naselja novih hiš ob železnici. Na južnem delu mejijo na kmetijska zemljišča, preko katerih se jim odpira razgled preko travnikov, na zahodu mejijo na novo naselje, na vzhodu pa na železnico.

Trgovina, črpalka in avtobusna postaja so oddaljeni dober kilometer, šola, vrtec, pošta, zdravnik in železniška postaja pa dva kilometra. Izvoz avtoceste Ljubljana-Postojna je oddaljen 5 km.

Za parcele je že sprejet OPPN, ki omogoča gradnjo stavb s kletjo, pritličjem in mansardo ali 1. nadstropjem. Občina Postojna bo predvidoma konec drugega leta pričela z izgradnjo komunalnih priključkov in ceste. V izmerah parcel je že vključen delež v skupni dovozni cesti v kateri bo potekala vsa komunalna infrastruktura. Sosednje parcele na katerih že stojijo hiše so se prodale za 70 EUR/m2, cena za to parcelo pa je samo 25 EUR/m2. Za parcele je že narejena geološka študija, ki glede na kraški teren potrjuje stabilna tla za gradnjo. Gradnja hiše bo mogoča takoj, ko Občina Postojna dokonča napeljavo komunalnih priključkov in ceste. V račun lahko z našim doplačilom vzamemo stanovanje v okolici ali na morju.

Kupec ne plača provizije. Kupec plača davek na promet nepremičnin (DPN) v višini 2% od prodajne cene.

Spletna stran

http://www.land.si/

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: