facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Postojna, Prestranek

28.434 €
= 42 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 677 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 677 m2
  • codeŠifra: PZ00950T

Podroben opis nepremičnine

Parcele se nahajajo na južno orientiranem pobočju z blagim naklonom in prelepim razgledom na gore, ki obdajajo Postojnsko kotlino (Javorniki, Trojica, Snežnik, Nanos). Parcele so oddaljene cca 300 m od ceste Postojna-Pivka in ležijo na robu naselja novih hiš ob železnici. Na južnem delu mejijo na kmetijska zemljišča, preko katerih se jim odpira razgled preko travnikov, na zahodu mejijo na novo naselje na vzhodu pa na železnico.
Trgovina, črpalka in avtobusna postaja so oddaljeni dober kilometer, Šola, vrtec, pošta, zdravnik in železniška postaja pa dva kilometra. Izvoz avtoceste Ljubljana-Postojna je oddaljen 5 km.
Za parcele se trenutno izdeluje OPPN, predviden sprejem bo v letu 2017-2018, takrat bo možen pričetek gradnje komunalne infrastrukture in hiš. V izmerah parcel je že vključen delež v skupni dovozni cesti v kateri bo potekala vsa komunalna infrastruktura. Strošek gradnje komunalne infrastrukture in ceste se odbije od komunalnega prispevka. Cena je 42 EUR/m2. Sosednje parcel na katerih se pravkar gradijo hiše in so že komunalno opremljene so se prodale za 70 EUR/m2. Po sprejemu OPPN in izgradnji komunalne opreme se bo cena približala ceni sosednjih parcel. Za parcele je že narejena geološka študija, ki glede na kraški teren potrjuje stabilna tla za gradnjo.

 

Spletna stran

http://www.land.si/

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: