facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Tomačevo

296.000 €
= 2.990 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 99 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1997

Podroben opis nepremičnine

Prodamo stanovanjsko hišo, zadnjo v zadnji vrsti vrstnih hiš, tik ob velikem travniku, z visoko mero zasebnosti. Zgrajena je bila leta 1997 in delno obnovljena v 2017 in 18. Skupna izmera hise je 98,5 m2, s teraso 7,2 m2 in zunanjimi povrsinami v izmeri 128,5 m2. Hiša je več kot primerna za par ali družino, saj jo obdaja velik atrij, omejen z visokimi cipresami. Na obeh delih atrija je posajen japonski javor, ki daje vrtu romantičen pridih in prijetno senco. Hiša je zavarovana z odličnim alarmom ter kamerami po celotni zunanji površini.
V prvem nadstropju sta dve večji sobi, katere smo ustvarili iz treh manjših, ter prostorna kopalnica s kadjo. V pritličju je kuhinja in dnevna soba, predsoba ter toaleta za goste. V kleti je garaza, shramba in pralnica ter likalnica z večjim garderobnim prostorom. V prtiličju smo sicer zamenjali okna in vrata za sodobnejša. Hišo prodajamo z vso opremo in pripadajočim parkirnim mestom, ki je na razpolago tik pred njo.
Hiša stoji na izvrstni lokaciji, do obvoznice je namreč le 200 m vožnje. Ko ste v hiši ali njenem atriju nimate občutka, da ste v mestu, saj vas obdaja zelena okolica in mirna ter prijazna soseska. Pri hiši smo nameravali izvesti obnovo stopnic, a smo se po premisleku odločili, da bomo zunanjo ureditev prepustili željam in potrebam novega lastnika. Hiša je odlična investicija!
Agencije in posredniki ste pri prodaji strogo nezaželjeni, hišo prodajamo kot zasebno ponudbo. O stroških in poteku prepisa, se bomo dogovorjali s kupcem. Na mail: raiceva88@gmail.com sporočite kdo ste in kdaj bi si želeli ogledati nepremičnino. Odgovor boste prejeli ažurno.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: