facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Jurovski dol

25.900 €
= 19 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1358 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PZ4646451MR

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

Si želite zgraditi hiško v prelepi naravi, ob gozdi tik ob šoli, vrtcu, avtobusni postajo v  CELOTI ZAZIDLJIVO zemljišče v izmeri 1.358 m²?

KJE: Jurovski dol v neposredni bližini šole, vrtca, športne dvorane, avtobusne postaje, pošte, trgovine, gostilne in oddaljeno cca 5minut vožnje do avto ceste Lenart

OBJEKTIVNI PODATKI:

Parcela je v ravna in pod zelo, zelo majhnim naklonom. V celoti je zazidljiva v izmeri 1.358 m². Na parceli je  mestni vodovod, kanalizacija je javna. Na parceli je tudi elektrika, izvedeno je tudi odvod meteornih vod. Položeni so tudi že telekomunikacijski vodi. Parcelica je blizu osnovne šole, vrtca, športne dvorane. Parcela je v novem rastočem naselju, kjer je javna razsvetjava, dostop je urejen po javni Občinski cesti, ki je zaenkrat še makadamska. Urejeni bodo pločniki, javna razsvetljava, optika.

Če si želite zgraditi hiško v mirnem okolju, brez mestnega vrveža, je ta parcela za prav za vas. Tudi, če si želite, da otroci odraščajo še na podeželju. Jurovski dol je zelo miren kraj, oddaljen 5minut vožnje z avtomobilom in do uvoza na avto cesto Lenart. Do mesta Maribor imate slabih 10  minut mirne vožnje po avto cesti. V Jurovskem dolu, je zelo lepo urejeno nogometno igrišče, igrišče za odbojko na mivki, veliko tenis igrišče ter športni park z cca 10 napravami- novimi za telovadbo.

V samem kraju se dogajajo razna dogajanja, kot so žegnanja, Miklavževanja, Božičkovanja, zelo lepa dogajanja.

Pomagamo vam urediti ugodno financiranje.

Lep pozdrav, Marina.

  Hiter kontakt

  Marina Škerget

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: