facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

375.000 €
= 1.597 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 234.8 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/3
 • photo_size_select_largeParcela: 50.8 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2006
 • reorderEner. izk. C

Podroben opis nepremičnine

V CENTRU PRODAMO VELIKO PRITLIČNO STANOVANJE Z ATRIJEM, velikim 50,8 m2, in DVEMA BALKONSKIMA LOŽAMA ter PARKIRNIM MESTOM V GARAŽI. Stanovanje ima 234,8 m2 površine dela stavbe, uporabne površine je 151,5 m2, klet ima 7 m2; atrij 50,8m2 in dve loži skupaj merita 25,6 m2.Prostori so naslednji: večja predsoba, desno od nje je garderobna soba, levo sta popolnoma opremljena kuhinja in jedilnica, ki imata izhod na 50,8 m2 velik zeleni atrij, obložen s tikom, na drugo stran je dnevna soba ...

V CENTRU PRODAMO VELIKO PRITLIČNO STANOVANJE Z ATRIJEM, velikim 50,8 m², in DVEMA BALKONSKIMA LOŽAMA ter PARKIRNIM MESTOM V GARAŽI

Stanovanje ima 234,8 m²površine dela stavbe, uporabne površine je 151,5 m², klet ima 7 m²; atrij 50,8m² in dve loži skupaj merita 25,6 m².

Prostori so naslednji: večja predsoba, desno od nje je garderobna soba, levo sta popolnoma opremljena kuhinja in jedilnica, ki imata izhod na 50,8 m² velik zeleni atrij, obložen s tikom, na drugo stran je dnevna soba, ki ima izhod na 13 m² veliko balkonsko ložo. Tudi iz delovne sobe je izhod na še eno balkonsko ložo, veliko 13 m². V jedilnici je še večja kuhinjska shramba, velik in lepo urejen delovni prostor ter WC.

Notranja oprema je zelo posebna in moderna, zato ima stanovanje sodoben videz.

Gretje je talno (etažno, na plin), ki ga je možno regulirati ločeno po prostorih, in električno. Ker je stanovanje dodatno izolirano, je poraba mestnega plina za ogrevanje in sanitarno vodo okoli 800 EUR za celo leto.

Vgrajene so 3 klimatske naprave, čeprav zaradi dobre izolacije hlajenje skoraj ni potrebno. Vgrajen je centralni sesalni sistem; enota za zbiranje prahu je v kletni shrambi. Poleg tega je vse v stanovanju modernizirano; vgrajena je pametna inštalacija; stanovanje ima tudi varovanje.

Pohištvo in stroji – vse je iz najvišjega cenovnega ranga; same vrhunske in priznane znamke –, so vključeni v ceno.

Nepremičnini pripada eno parkirno mesto, veliko 14,8 m², v garažnem delu, kletna shramba, kjer je tudi treba narediti razmejitev, ker je zdaj ena sama, velika 14 m² in  prostor za kolesa v eni od zaprtih garaž.

Novejša večstanovanjska stavba iz leta 2006 se nahaja na mirni lokaciji, v urejeni okolici, kjer je v neposredni bližini veliko zelenih površin za rekreacijo.

Nepremičnina potrebuje določeno mero gradbenega posega, ker skoraj celo stanovanje odprtega tipa, kjer so več ali manj samo nosilne stene. Cena stanovanja je zaradi posegov, ki so potrebni, znižana. 

Vseljivo takoj po plačilu celotne kupnine. Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

STANOVANJE JE IDEALNO ZA TISTE, KI IŠČETE PRITLIČNO STANOVANJE Z ATRIJEM IN BI NAREDILI RAZPOREDITEV PROSTOROV, KI BI VAM NAJBOLJ USTREZALA. 

REDKOKDAJ JE NA PRODAJ NADSTANDARDNO STANOVANJE NA ZELO ISKANI LOKACIJI V CENTRU MESTA, TEHNIČNO JE POSODOBLJENO DO TE MERE, DA NUDI STANOVALCEM NAJVEČJO MERO PRIJETNEGA BIVANJA.

Več fotografij pošljemo po e-pošti.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: