facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

350.000 €
= 1.914 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 182.9 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/3
 • date_rangeZgrajeno: 2006
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

NA NAJBOLJ ZAŽELENI IN CENJENI LOKACIJI, NA OBROBJU CENTRA MARIBORA, PRODAMO VELIKO STANOVANJE Z DVEMA LEPIMA BALKONSKIMA LOŽAMA ter PARKIRNIM MESTOM V GARAŽI. Stanovanje ima 182,9 m2 površine dela stavbe, uporabne površine je 143,7 m2, klet je velika 7 m2, loža meri 12,8 m2, zaprta terasa 19,4 m2, 1 parkirno mesto 14,4 m2.Prostori so naslednji: tri spalnice, od tega sta dve večji mladinski sobi, ki imata izhod vsaka na svojo balkonsko ložo. Spalnica ima vodno posteljo.

NA NAJBOLJ ZAŽELENI IN CENJENI LOKACIJI, NA OBROBJU CENTRA MARIBORA, PRODAMO VELIKO STANOVANJE Z DVEMA LEPIMA BALKONSKIMA LOŽAMA ter PARKIRNIM MESTOM V GARAŽI

Stanovanje ima 182,9 m²površine dela stavbe, uporabne površine je 143,7 m², klet je velika 7 m², loža meri 12,8 m², zaprta terasa 19,4 m², 1 parkirno mesto 14,4 m².

Prostori so naslednji: tri spalnice, od tega sta dve večji mladinski sobi, ki imata izhod vsaka na svojo balkonsko ložo. Spalnica ima vodno posteljo in posebni garderobni del ter prehodv izjemno prostorno in lepo opremljeno kopalnico. Ob tem je še ena večja kopalnica ter utility, kjer je prostor za pralnico in likalnico.

Notranja oprema je posebna in moderna, zato ima stanovanje sodoben videz.

Gretje je talno (etažno, na plin),ki ga je možno regulirati ločeno po prostorih; in električno. Ker je stanovanje dodatno izolirano, je poraba mestnega plina za ogrevanje in sanitarno vodo okoli 700 EUR za celo leto.

Vgrajene so 3 klimatske naprave, čeprav zaradi dobre izolacije hlajenje skoraj ni potrebno. Vse v stanovanju je modernizirano, vgrajena je pametna inštalacija; stanovanje ima tudi varovanje. Pohištvo je vključeno v ceno.

Nepremičnini pripada eno parkirno mesto, veliko 14,4 m², v garažnem delu in kletna shramba, velika 7 m².

Novejša večstanovanjska stavba iz leta 2006 se nahaja v Centru, na mirni lokaciji, v urejeni okolici, kjer je v neposredni bližini mnogo zelenih površin za rekreacijo.

Stanovanje potrebuje določeno mero priredbe (npr. nima kuhinje, ki jo je mogoče preurediti iz kopalnice). Cena stanovanja je zaradi posegov, ki so potrebni, znižana.

Vseljivo takoj po končnem plačilu. Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

REDKOKDAJ JE NA PRODAJ NADSTANDARDNO STANOVANJE NA ZELO ISKANI LOKACIJI V CENTRU MESTA, KI JE KLJUB TEMU NA ZELO MIRNI LOKACIJI, BREZ HRUPA.

PRIPOROČAMO!

Več fotografij pošljemo po e-pošti.

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: