facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Poreč

339.000 €
= 1.994 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 170 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 733 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2008
  • codeŠifra: PH4646460JO

Podroben opis nepremičnine

Prelepa vila z bazenom zgolj 4 kilometre od Poreča se ponuja na gričku, umeščena na sredino vogalne, ograjene parcele. 

Živahen istrski vrt, kamnite tlakovane potke, bazen, kamnita terasa z veliko zidano kamnito jedilno mizo pod pergolo in zidan kamin kličejo na druženje v naravi od zgodnje pomladi do pozne jeseni, še zlasti poleti. Premišljena zasaditev na vrtu hiši in njenim prebivalcem razen zavetja pred pogledi ponuja tudi zavetje pred vetrom in poletnim soncem. Ker ne zahteva posebne nege, predstavlja z vidika vzdrževanja, udobja in stroškov dodano vrednost. Kdor pa ima čas in voljo, dela pri rastlinah nikoli ne zmanjka. Bazen s svojimi 24 m² v poletnih dneh ohladi tudi večjo družbo, pa naj so to razigrani otroci, ležerna mladina, utrujeni starši ali aktivni starostniki. Kdor si rajši kot bazen privošči tuš, nikakor ne bo ostal prikrajšan, saj je tudi ta na vrtu. Okoli bazena je dovolj prostora za ležalnike, samo izbrati morate, kaj želite. Sonce ali senco.

Pustimo sedaj vrt, čeprav je na vrtu najlepše, posvetimo se hiši in pokukajmo v njeno notranjost.

Hiša obsega 2 etaži, spodnji - dnevni družabni del in zgornji - spalni del.

S parkinga, kjer je prostora za dve vozili nas zdolž dovoza do vhoda desno pospremi nižji zid, za katerim se bohoti že prej opevani vrt. V predprostor nas povabijo velika steklena vhodna vrata. Lahko pa ta korak preskočimo in vstopimo naravnost v kuhinjo. Zidana fasada, za katero se skriva špartanska kuhinja nas spomne, da smo v Istri, kjer je kamen doma, hkrati pa poživi nežno rumeno obleko hiše. Pravzaprav je vsa notranjost hiše nekoliko špartanska, kjer se srečajo mogočni hladen kamen, domači topli les in zemeljske barve, lahkotna kovina, zapeljiva mozaik in baker. Minimalizem in masiva. Tako imamo pred seboj nostalgični dnevni studio s kaminom, kjer se zdi, da TV sploh ni potreben, preprosto jedilnico z večjo masivno leseno mizo, ki je že sama po sebi izbrani kos, preprosto zidano kuhinjo, ki ščiti bivalne prostore pred poletno vročino in zimskim mrazom. V pritličju sta še 2 sodobni praktični kopalnici s pridihom antike in bakrene dobe in nepogrešljiva shramba.

Trenutno je hiša opremljena in se trži z oddajanjem v počitniške namene, zato se vse dodatne sobe uporabljajo kot spalnice. S spremembo namembnosti prostorov pa počitniška vila v trenutko lahko postane udoben dom z veliko možnostjo izbire tudi za večje in večgeneracijske družine.

Pritličje je po zasnovi odprto, iz več prostorov je tudi izhod na vrt. V pritličju je tako poleg dnevnega prostora in kopalnice še ena dvoposteljna spalnica z izhodom na prosto, ki lahko služi za dnevni umik od vsega in počitek, kot delovni prostor, prostor za ustvarjanje ali bralni kotiček, utility, glasbena soba, manjša telovadnica, karkoli.

V prvem nadstropju kraljujejo spalnice - dve spalnici z zakonskonsko posteljo v zadnjem delu hiše in kraljevsko ogromna spalnica s sedežnim kotičkom, TV in z lastnim nadkritim balkonom. Do prvega nadstropja vodijo zanimive polžaste stopnice. Iz predprostora je izhod na teraso s pergolo, ki se nahaja nad glavnim vhodom v hišo. Da nam ni potrebno vsakokrat po stopnicah dol, je tu sta še skupna manjša priročna kuhinja in tretja kopalnica. Seveda morate vedeti, da terase v prvem nadstropju ponujajo tudi pogled na morje.

Hiša nosi v sebi velik potencial, saj omogoča bivanje različnim stilom življenja in različnim skupinam ljudi (družinam, parom, turistom,...) in ima že utečen sistem oddajanja.

V kolikor ste zainteresirani, bomo organizirali zoom srečanje, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. PRISRČNO VABLJENI.

 

Za predhodni dogovor me pokličite na 041-863-360 ali mi pišite na e-naslov jana.opsenica@kwslovenia.com. 

Za nas nepremičnine niso le posel. Pri našem delu nas vodijo ljubezen do nepremičnin in zadovoljstvo naših strank. 

 

  • dve parkirni mesti
  • balkon, terasa

Hiter kontakt

Jana Opsenca

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: