facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Sevnica, Okroglice

59.000 €
= 1.405 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 42 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1995
  • codeŠifra: WS-44289

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Vrtcheck Terasacheck Pokrito parkiriščecheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Na mirni in idilični lokaciji v Okroglicah je na prodaj lesen bivalni vikend ( z dozidkom) v izmeri 32m2 neto bivalne površine,  z dodatnimi 10m2 pokrite terase. Vikend stoji na parceli velikosti skoraj 9.000 m2, kar v naravi predstavlja delno gozd (manjši del), delno travnate površine (večji del). Poleg bivalnega vikenda sta še dva lesena objekta : garaža in pa manjša hišica, ki lahko služi shranjevanju drv ali pa jo je moč preurediti in s tem pridobiti dodaten prostor za spanje. V letošnjem letu (2020) je bila zamenjana streha, urejena lesena terasa (pod in ograja) ter dodana nova kuhinja. Dovoz do parcele je urejen in lahko dostopen. Pred objektom je prostor za parkiranje 3-4 avtomobilov + garaža. Priključki: elektrika, voda, greznica, peč na drva. 

Vikend stoji na parceli, kjer je zaradi same velikosti  in zasajenih dreves možnost najti tako sončne kot senčne kotičke. Nudi intimnost saj parcela zavzema celoten hrib, s tem nudi priložnost za relaksacijo na eni ali rekreacijo na drugi strani.

Okroglice so od Sevnice v eno  ter Radeč v drugo smer, oddaljene približno 10 km. Tam se nahaja vse  potrebno: šola, vrtec, trgovine, banka, pošta, zdravstveni dom,…   Lokacija je tudi odlično izhodišče za pohodnike ali kolesarje, saj se v bližini nahajajo Lisca, Razbor in Lovrenc.

Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Zk urejeno, brez bremen.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: