facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

900 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1300 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: V158

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji, na Viču, posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča, v velikosti cca 1.300 m2, ki je že komunalno opremljeno.Odlična investicijska priložnost!

LJUBLJANA – VIČ

Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča, ki se nahaja na mirni lokaciji, umaknjeno iz javne ceste. Dostop do parcele je urejen iz javne ceste. V bližini je na voljo vsa pomembna infrastruktura.

Zemljišče v velikosti cca 1.300 m², je že komunalno urejeno, kar pomeni, da je komunalni prispevek v velikem deležu že plačan, saj trenutno na njem stroji zgradba, z več kot 300 m² bivalne površine.

Zahteve iz lokacijske informacije dovoljujejo razdelitev zemljišča na tri manjše samostojne parcele. Namenska raba je SSse - splošne eno in dvostanovanjske površine, predvideni tip objektov je NA, torej prosto stoječa stavba, z dopustno etažnostjo do P+1+Po ali T, ter max višina 11m.

Predvidene zahteve za velikosti parcel so v primeru eno in dvostanovanjske stavbe od 400-800 m², v primeru dvojčka (enostanovanjskega) 250-450 m², v primeru dvostanovanjskega dvojčka pa 300-500 m². Faktor zazidanosti je največ 40% in FBP najmanj 30%.

Odlična priložnost za investitorje !!!

Zemljišče je ZK ureieno in prosto bremen. Prevzem je možen takoj po končanem prodajnem postopku.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 900 EUR/m²

Koda: V158

    Hiter kontakt