facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

350.000 €
= 3.117 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 112.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1922
  • date_rangeAdaptacija: 1972
  • codeŠifra: PS98889188LM

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Parkiriščecheck Klet
  • Luksuz
    check Staromeščansko

Podroben opis nepremičnine

-

V samem jedru centra mesta Ljubljane, na izjemni lokaciji neposredno ob ikoničnem hotelu Union, prodamo staromeščansko stanovanje v skupni izmeri 112,3 m2.
(2 m2 balkon, 6,1 m2 klet, neto tlorisne stanovanjske površine 104,2,20 m2). Stanovanje je v kultni stavbi, ki je prava secesijska umetnina.
Nepremičnino odlikujejo karakteristike staromeščanskih stanovanj (višina stropov, JV/SZ lega, velika okna – naravna svetloba, večja površina posameznih prostorov) ter funkcionalna razporeditev prostorov. Čeprav locirano v samem mestnem jedru je stanovanje, ki ga je zasnoval ugledni secesijski arhitekt na popolnoma mirni mikrolokaciji. Odlikuje jo tudi protipotresna gradnja.

Trenutno je stanovanje zasnovano kot 3-sobno stanovanje, ki pa se ga poljubno lahko tudi spremeni drugače. Tloris obsega hodnik z veliko zaprto ložo, ločen WC, kopalnico, manjšo dnevno sobo z izhodom na balkonom obrnjenim na mirno notranje dvorišče, kuhinjo, veliko dnevno sobo, delovno sobo, garderobni prostor s prehodom v prostorno spalnico z garderobno omaro. 

Zagotovljeno je eno parkirno mesto na notranjem dvorišču, kar je tudi zabeleženo v GURS evidenci. 

Stanovanje je vseljivo brez dodatnih posegov, a za zahtevnejše uporabnike potrebno osvežitve. Ogrevanje je urejeno na centralo ogrevanje. V pripravi je tudi obnova strehe (urejeni solastniki v zgradbi in sposobni financiranja) 

Stanovanje je etažno urejeno, vpisano v zemljiško knjigo in brez bremen. 

Odlična priložnost za investicijo. Primerno za vse, ki cenijo prednosti centralne mestne lokacije in zgodovinski šarm nepremičnine. Lokacija je neposredno ob znamenitem tromostovju, a hkrati skrito, diskrentno ter izjemno mirno. 

Vljudno vabljeni na ogled. 

PRIMERNO ZA: 
- Posameznike, ki si želijo meščanskega življenja 
- Primerno za diplomate in predstavnike 
- Primerno za investicijo (dolgoročna ali kratkoročna oddaja)
- Primerno tudi za notarsko ali odvetniško pisarno
- Primerno za poslovno in stanovanjsko rabo hkrati, zaradi razporeditve prostorov

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine. 


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: