facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Koseze

650 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 78.23 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1953
 • date_rangeAdaptacija: 2019
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. E
 • codeŠifra: SO483

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  2 sobno stanovanje Šiška

  Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju stanovanjske hiše in je popolnoma ločeno od drugih delov. Stanovanje je zelo prostorno in zelo svetlo, saj ima lepo sončno lego. Stanovanje ima veliko spalnico iz katere je izhod na balkon. Spalnica je opremljena v celoti in ima tudi dovolj garderobnih omar. Dnevna soba je ločena  in ima prav tako izhod na večji balkon. Kuhinja in jedilnica sta ločeni od dnevnega prostora. Kuhinja je  opremljena v celoti, in ima vgrajene vse gospodinjske aparate. V predsobi je dovolj garderobnih omar in omar za druge pripomočke, ki se potrebujejo v stanovanju. Kopalnica je velika in  svetla. Stanovanje je popolnoma opremljeno tako s pohištvom, belo tehniko oz. gospodinjskimi aparati, z nekaj osnovnimi kosi posode in tudi z okrasnimi dodatki.

  Stanovanjska hiša se v bližini Vodnikove ceste, v naselju stanovanjskih hiš ob stadionu Ilirija. Ulica je mirna in varna.Zagotovljeno je tudi parkiranje enega avtomobila. 

  Pogoji najema: najemnina je 650,00 EUR mesečno. Stroški niso vključeni in znašajo 200 EUR mesečno. Vključeni so vsi stroški - elektrika , voda, ogrevanje, komunalni stropki , internet.. Najemnik nadomesti najemodajalcu  tudi del dodatnih stroškov pri najemu v višini 350 EUR. 

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: