facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

345.000 €
= 3.678 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 93.8 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/2
 • date_rangeZgrajeno: 1925
 • date_rangeAdaptacija: 2017
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: PS30646ME

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasacheck Pokrito parkiriščecheck Vrt
 • Priključki
  check Plinovodcheck Optika
 • Ogrevanje
  check Plincheck Klima
 • Luksuz
  check Klimacheck Bližina naravecheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

stanovanje s teraso, vrtom in garažo

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju 3 stanovanjske hiše. Stavba je bila zgrajena leta 1925, zgrajena je na pasovnih armiranobetonskih temeljih, ki so nadgrajeni z zidovi iz polne opeke. Medetažne konstrukcije stavbe so montažne iz lesenih tramov, ki so s spodnje strani obloženi z ometanimi deskami, z zgornje strani pa je plavajoč pod s talnimi oblogami iz parketa in keramike. 

Stavba je bila dograjena in kompletno obnovljena na osnovi gradbenega dovoljenja leta 2017. Fasada stavbe je obnovljena in toplotno izolirana s 15 cm debelo plastjo stirodura, nad zaključnimi oblogami stropov v zgornji etaži je do 30 cm debela plast mineralne volne. Stavba je dobro energetsko sanirana. Narejena je bila hidroizolacija in vse nove inštalacije, novo je tudi stavbno pohištvo.

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in obsega celotno površino hiše (razen stopnišče). Neto notranja površina 69,7m2 obsega predsobo, dnevno bivalni del, veliko spalnico, eno manjšo spalnico in kopalnico. Lastniška terasa v isti etaži obsega 18,5m2, je nadkrita in orientirana na SZ.

V pritličju stavbe se nahaja še shramba - utility v obsegu 5,6m2. Vsa okna v stanovanju so PVC enojna okna z dvoslojno termoizolacijsko zasteklitvijo in senčili na zunanji strani. Ogrevanje stanovanja je urejeno lokalno s kondenzacijskim kotlom na zemeljski plin. Ogrevalni razvod v stanovanju je dvocevni, ogrevala pa so radiatorji, na katerih so nameščeni termostatski ventili. Topla sanitarna voda se prav tako pripravlja v omenjenem kotlu na pretočni način. Stanovanje ima za potrebe pohlajevanja v poletnih mesecih vgrajeno split klimatsko napravo. 

Na dvorišču se nahajajo garaže, ena pripada navedenemu stanovanju. Vsak stanovalec hiše ima odmerjen svoj del zelenice, ki je namenjen preživljanju prostega časa zunaj. Lastniški del vrta meri 75m2.

Hiša je v postopku etažiranja, vpis v ZK je v deležih. 

Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. 

Hiter kontakt

Mojca Erčulj

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: