facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

900 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 85 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1990
 • codeŠifra: SO33378

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Osnovno o nepremičnini: V Črnučah, zadnja hiša v ulici, na meji z gozdom, na voljo je zgornje 3,5 sobno stanovanje, velikosti 85 m2. Gre za svetlo stanovanje z skupnim prostoro za kuhinjo,jedilnico, in dnevnim protorom. Ločena spalnica z zakonsko posteljo, ter otroška soba . Ločena kopalnica in dodatno ločen WC. Kuhinja sodobno na novo opremljena. Ločen utility za pranje, sušenje in likanje ter za sprotno odlaganje predmetov, zunanjih igral. 

  Celotna hiša ima ograjeno parcelo, in s treh koncev meji na gozd. Tako da je zagotovljen mir in stik z naravo. 

  Priključki: Ločeno ima etažno ogrevanje na zemejski plin z lastnim števcem. Ostali stroški (voda, odvoz smeti, ) se delijo glede na etaže.

  Dodatno ima stanovanje na voljo zunanji vrt, ter zelene površine Souporaba dvorišča in parkinga ( sicer na voljo parking za 2 avta). Hiša ima lasten poletni bazen, ki je tudi pokrit. Tako nudi dodatno kvaliteto bivanja, saj je poleti bazen na voljo za uporabo.

  Pogoji najema: Najemnina znaša 900 €, potrebno je plačati varščino v višini 2 mesečnih najemnin. Najemnina se potem plačuje sprotno, za mesec vnaprej. Prednost ima dolgoročni najemnik. Primerna za par ali 3 člansko družino.

  Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine.Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

  Hiter kontakt

  Gorazd Renko

  RONI NEPREMIČNINE d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: