facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

481.800 €
= 2.974 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 162 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

takoj vseljiva, pravkar končana sredinska vrstna hiša v neposredni bližini centra mesta. S petimi spalnicami, balkončki, atrijem in velikim bivalnim delom v pritličju, je idealna za družine, ki jim je pomembno udobno bivanje skoraj v centru Ljubljane, ko je prav vse pri roki. Visoki stropovi, velike steklene površine, intimi balkončki in atriji ter nizkoenergetska gradnja, pomeni udobje in nizke stroške. Hiša narejena, da služi vam in ne vi njej.

NOVA VRSTNA HIŠA S POGLEDOM NA GRAD

Lokacija hiše je idealna, saj je pri roki izvoz na ljubljansko vpadnico a ne prav ob njej, dostop do centra in vsega udobja mesta Ljubljane. 

Sredinsko hišo sestavljajo tri etaže. V pritličju je osrednji bivalni del, ki se na južno stran odpira na majhen atrij ter na večjega na strani dnevne sobe, ki nudi idealno zavetje pred poletnim soncem. Na obeh straneh je velika steklena stena s pomičnimi vrati, ki naredi hišo zračno in svetlo, ter poveže zunanjost z notranjostjo. V pritličju je tudi kotiček za inštalacije in ogrevalno napravo priključeno na mestni plinovod. Na vojo so tudi priročne sanitarije. V prvem nadstropju so tri sobe z balkonsko ložo ter prva kopalnica. Primerno je za bivanje otrok ali gostov. V drugem nadstropju je prostor za starše z ložo, dodatna soba z izhodom na južnbo teraso ter ločena kopalnica.

Ogrevanje je centralno in talno. Mogoča je tudi priključitev toplotne črpalke. V vsakem nadstropju je urejena predpriprava za klimatske enote.

Pred hišo sta dva parkirna mesta, ki se po želji lahko prekrijeta. Na drugi strani je tlakovan atrij s priročno vrtno uto.

Hiša je končana in pripravljena za montažo pohištva ter takoj vseljiva. Primerna za družine, ki želijo udobje sredi mesta.

Brez agencijske provizije.

HIŠA PO MERI SODOBNE DRUŽINE

POZOR: V račun vzamemo manjše stanovanje v Ljubljani

  Hiter kontakt

  Edvard Vrtačnik

  CITY nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: