facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

1.100 €/mesec
oglas za

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 251 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1999
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: OS00273AM

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Štirisobno, popolnoma opremljeno stanovanje v dvostanovanjski hiši v Razvanju, v neposredni bližini Maribora, oddamo.

Površina stanovanja je 251 m2 in obsega garažo za dva avtomobila, shrambo  in pralnico v pritličju, stopnišče v nadstropje kjer je stanovanje z veliko dnevno sobo in jedilnico, tremi sobami, dvema kopalnicama in teraso na katero dostopamo iz kuhinje in dnevne sobe. Vhod do stopnišča, ki vodi v stanovanje je preko skupnega hodnika ali iz garaže. V pritličju je iz zadnje strani objekta izhod na zelenico za hišo, ki je v skupni rabi z lastniki nepremičnine.

V stanovanju so vgrajeni kvalitetni materiali, pohištvo je narejeno po meri. V bivalnih prostorih je po tleh položen parket iz južno ameriške rdeče češnje, skladno z njim je tudi pohištvo in notranja vrata, v spalnih prostorih je po tleh tekstilna obloga. V kletnih prostorih in stopnišču je po tleh položen kamen - granit, v kopalnicah keramika.  Povsod, kjer je po tleh položen kamen ali keramika je urejeno talno ogrevanje.

Ogrevanje je urejeno preko toplotne črpalke zrak/voda Mitsubishi Zubadan in možnostjo daljinskega upravljanja s pametnim telefonom preko interneta. Prostori so klimatizirani z vrhunskimi klimatskimi napravami Panasonic, prav tako pa je v obeh stanovanjih vgrajen centralni sesalni sistem (proizvajalec Cyclovac).

Lokacija je mirna, na koncu slepe ulice, ki se nadaljuje v travnik.

Pogoji najema:

- najemnina je 1.100 Eur / mesec

- varščina v višini treh najemnin

- dolgoročni najem

- mesečno plačevanje obratovalnih stroškov (ogrevanje, elektrika, voda, telekomunikacije, sorazmerni strošek nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča)

- najemnik plača strošek priprave najemne pogodbe v višini 150,00 Eur

Stanovanje se oddaja v celoti opremljeno in bo vseljivo od 1.4.2021 dalje.
Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: