facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Nove Jarše

149.000 €
= 2.609 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 57.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1967
  • codeŠifra: ade9f301

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet
  • Luksuz
    check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

-

Dvosobno stanovanje se nahaja v bloku na Kvedrovi cesti v ljubljanskih Novih Jaršah. Stanovanje je orientirano na eni strani proti vzhodu in na drugi proti zahodu, kar pomeni, da je skozi ves dan v njem veliko sončne svetlobe. Iz stanovanja je lep razgled proti vzhodu od Kamniških Alp do Janč.

Tloris stanovanja zajema prikupno otroško spalnico, ločeno kuhinjo z jedilnico, kopalnico ter dnevno sobo združeno s spalnico staršev. Iz dnevne sobe je vstop na ložo, ki pa je spremenjena v podaljšek dnevne sobe in manjšo shrambo.

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju v stavbi brez dvigala. Celotna površina stanovanja skupaj s kletjo in balkonom meri 57,1 m2, brez balkona in kleti pa meri stanovanje 50,5 m2. V kleti stanovanju pripada tudi manjši skladiščni prostor v izmeri 1,2 m2.

Streha na bloku je bila obnovljena leta 2003, ko je bila izvedena tudi toplotna izolacija podstrehe. Obnova fasade bloka je predvidena v roku enega leta. V stanovanju so bila okna zamenjana 2010, skupaj z zaprtjem lože in izdelavo shrambe, zamenjani so bili tudi vsi radiatorji in nameščeni termostatski ventili. Na oknih so nameščene zunanje žaluzije in komarniki. Kopalnica in kuhinja sta bili prenovljeni leta 2005, talne obloge na hodniku in v dnevni sobi zamenjane leta 2010. V dnevni sobi je tudi klimatska naprava za hlajenje in gretje.

Ogrevanje je preko skupne toplotne postaje daljinskega ogrevanja, na radiatorjih so nameščeni delilniki stroškov, priprava sanitarne vode je v električnem bojlerju skupaj za kuhinjo in kopalnico. Na voljo je optika za internet od dveh ponudnikov ter dodatno še preko kabelskega TV priključka. Stanovanju pripada tudi souporaba kolesarnice v kleti bloka ter sušilnice za perilo.

Blok se nahaja v izredno prijetnem okolišu, pred objektom se nahaja ozelenjen park, v neposredni bližini pa se nahajajo lekarna, zdravstveni dom, dve osnovni šoli in dva vrtca, nekaj otroških igrišč, knjižnica, raznovrstne trgovine (BTC), pošta in druga infrastruktura.

Dostop do avtocestnega obroča je v neposredni bližini, a hkrati ravno dovolj oddaljen, da se avtoceste ne sliši. Po Šmartinski cesti pa je omogočen najhitrejši dostop do mestnega središča. V neposredni bližini sta postaji mestnega potniškega prevoza. Parkiranje avtomobilov je na skupnem parkirišču pred blokom.

Energetska izkaznica je v izdelavi.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Luka Milavec

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: