facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

130 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 20 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/3
 • date_rangeZgrajeno: 1978
 • date_rangeAdaptacija: 2020
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

ODDAMO OPREMLJENO PISARNO, VELIKO 20 m2, NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. V najem oddamo 20 m2 veliko pisarno, ki se nahaja v 1. nadstropju manjše poslovne stavbe v neposredni bližini začetnega dela Tržaške ceste. Pisarna se nahaja v 1. nadstropju manjše poslovne stavbe. Ima tudi mini balkon, kar je zanimivo za kadilce. Najemnina znaša 6,5 EUR/m2, skupaj 130 EUR mesečno (in DDV, če je najemnik zavezanec in se pogodbeni stranki tako dogovorita), stroški pa 4 EUR/m2 mesečno.

ODDAMO OPREMLJENO PISARNO, VELIKO 20 m², NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI

V najem oddamo 20 m² veliko pisarno, ki se nahaja v 1. nadstropju manjše poslovne stavbe v neposredni bližini začetnega dela Tržaške ceste. 

Pisarna se nahaja v 1. nadstropju manjše poslovne stavbe. Ima tudi mini balkon, kar je zanimivo za kadilce. Najemnina znaša 6,5 EUR/m², skupaj 130 EUR mesečno (in DDV, če je najemnik zavezanec in se pogodbeni stranki tako dogovorita), stroški pa 4 EUR/m² mesečno + DDV, skupaj 80 EUR + DDV. Med te ni vštet strošek interneta. 

Pisarna je opremljena in klimatizirana. Na voljo so skupne sanitarije v istem nadstropju.

V pritličju so tudi avtomati za napitke in prigrizke, v neposredni bližini pa je mogoče na malico ali kosilo.

Pisarna se nahaja v poslovni stavbi, zgrajeni leta 1978, v mariborski poslovni coni na Tržaški cesti, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. 

Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke.

Nepremičnina se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) 

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje v višini ene najemnine + DDV. 

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PISARNO Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. VELIKA PREDNOST JE ŠE HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: