facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Novigrad

437.333 €
= 3.594 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 121.7 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: EJ1427

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Atraktivno, novo stanovanjsko naselje v Novigradu

  Ta nadvse zanimiv stanovanjski kompleks bo postavljen v mirnem in zelenem predelu Novigrada blizu centra. Naravno okolje, privlačna arhitekturna zasnova in funkcionalnost, z elementi, kot so zasebne pohodne strehe in bazeni, lastnikom zagotavljajo najvišjo raven življenskega standarda, njegova visoka pozicija na vzpetini nad mestom pa ponuja lepe, nemotene razglede na morje.

  Kompleks sestavlja 6 lepo oblikovanih modernih vil, s skupno 24 stanovanji in 6 dvojčki. Vsaki enoti pripada terasa (40-73m2), vrt (88-164m2) oziroma oboje, kot tudi shramba in parkirna mesta. Vile, najbližje morju, imajo po dve stanovanju, vsakemu pripada lasten vrt, plavalni bazen in strešna terasa. Vile v drugi in tretji vrsti imajo vsaka po 4 stanovanja, od katerih lahko uporabniki pritličnih stanovanj uživajo v bazenu in na vrtu, stanovanja v nadstropju pa ponujajo strešne terase z lepim razgledom.

  Lokacija novogradnje je le 200m od morja in 5 minut vožnje do centra mesta. Ljubitelji morja imajo v bližini na voljo storitve marine, otroci pa bodo zagotovo uživali v bližnjem vodnem parku Istralandia.

  Stanovanjski kompleks je bil razvit z mislijo na okolje, kot tudi na dobrobit njegovih uporabnikov. Prostorske rešitve zagotavljajo veliko dnevne svetlobe, prijetno mikro-klimo z naravnim zračenjem ter čudovite razglede na zeleno okolico. Nepremičnina bo opremljena z visoko-kakovostnim sistemom toplotne izolacije, velikimi, trojno zasteklenimi steklenimi površinami, nadzorom nad porabo energije in drugimi sodobnimi rešitvami. V nepremičnino bodo vgrajeni le materiali najvišje kakovosti.

  Začetek izgradnje objektov je načrtovan za pomlad 2021, prevzem pa bo možen v začetku leta 2022. Potencialnim kupcem so na voljo storitve notranjega designa, pri čemer lahko prodajalec poskrbi za celotno opremo in pohištvo najvišjega ranga.

  Posamezne stanovanjske enote se lahko uporabljajo kot drugi dom ali prostor za počitnice, z visokim potencialom za oddajanje v poletnih mesecih. Odvisno od osebne uporabe, se pričakuje povračilo investicije v 8-15 letih.

  Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

  Hiter kontakt

  Eva Jakopin

  AGENCIJA ELITE d.o.o.