facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Postojna

220.000 €
= 759 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 290 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 750 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1800
 • date_rangeAdaptacija: 2003
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: HP165

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Vrtcheck Pokrito parkirišče
 • Priključki
  check Telefoncheck Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check Oljecheck CKcheck Klima
 • Lega
  check Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Klimacheck Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Hiša ima odlično lokacijo, praktično skoraj v centru mesta, pa vendar je z zahodno stranjo usmerjena proti naravi in neposeljenemu delu. Na vzhodni strani je dovozna ulica in parkirišče za 1-2 vozili, dodatno parkirišče je v garaži. Hiša je razdeljena na dve popolnoma ločeni polovici-dvojček oziroma sta dve hiši, ki se držita skupaj in ju je mogoče razdeliti. Vsaka enota ima pritličje in nadstropje ter izhod na vrt (skupna površina cca 750 m2), možna pa je tudi razdelitev vrta na dva ločena dela. Hiši sta bili popolnoma renovirani v letu 1999, fasada pa v letu 2003.

Prva enota meri skupno 113 m2, je lično izdelana in opremljena za 4 člansko družino, v pritličju in 1. nadstropju. Skozi glavni vhod se pride do predsobe z garderobno omaro in obešalniki, prehoda v drugo hišo, vhoda v pritlično WC+kopalnico, dnevno sobo in kuhinjo ter po stopnišču do 1. nadstropja.

Dnevna soba je obrnjena proti vzhodu, ima montirano tudi klimatsko napravo, kuhinja z jedilnico pa proti zahodu. Skozi kuhinjo vodi pot do shrambe in kurilnice s pečmi za ta in za drugi del stavbe ločeno. Obe peči sta na KO in ena še na drva. Dalje je garaža z el. dvižnimi vrati in delavnico. Nad garažo je še neizkoriščena mansarda. V 1. nadstropju se nahaja predsoba, kjer je mogoče namestiti garderobne omare, prehod v mansardo drugega dela hiše, kopalnica z WC-jem, večja spalnica za starše, obrnjena proti vzhodu, in spalnica za otroke, obrnjena proti zahodu.

Druga enota meri skupno 90 m2 + 90 m2 neizdelane mansarde, je bolj klasičnega videza, z lastnim vhodom, veliko dnevno sobo in jedilnico, kuhinjo in še eno jedilnico, veliko spalnico, ki gleda proti vzhodu in katero je mogoče pregraditi v dve spalnici (ima dve okni), kopalnico z WC-jem, še eno manjšo spalnico in izhodom na vrt. Nad tem delom hiše je še, v velikosti celotnega tlorisa, neizdelana mansarda, kjer je mogoče urediti še eno takšno stanovanje.

V hiši lahko takoj živita dve ločeni družini, z izdelavo mansarde pa tri družine. Hiša je lepo vzdrževana, suha in prijetna. Vrt je v treh etažah, na vrhu ima hišico in žar za piknike, prav tako pa omogoča določeno mero zasebnosti.

Hiša kot sklop nudi veliko možnosti za večje ali za več družin, prav tako pa za oddajanje turistom ali najemnikom in s tem plačevanjem dela kredita. Hišo je po želji mogoče popolnoma razdeliti na dve ločeni vrstni hiši.

V račun vzamemo lahko tudi stanovanje od 45 do 65 m2 v pritličju ali 1. nadstropju, izključno v Postojni.

Spletna stran

http://www.land.si/

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: