facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ruše, Bezena

121.534 €
= 1.450 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 83.8 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/3
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PS4646480DL-3

Podroben opis nepremičnine

Si želite bivati v popolnoma samooskrbnem stanovanju, v mirnem z zelenjem obdanem okolju, v bližini centra mesta, oddaljeno le 6 km iz Maribora, na sončni lokaciji z dobro urejeno prometno in ostalo servisno infrastrukturo?

Potem je Vila blok Bezena v občini Ruše pravi naslov za vas.

Zakaj je Vila Blok Bezena tista prava odločitev:

 • Klasična gradnja
 • Prihranek energije pri ogrevanju
 • Sončna in mirna lokacija
 • Blizu centra mesta
 • Prilagojeno tudi težje gibalno oviranim osebam

Naj vam predstavim sam objekt:

ARHITEKTURA

Gradnja bo klasična, z betonskimi zidaki v kletnih prostorih in ytong-siporeks zidaki v pritličnih prostorih, ter mansardah. Notranje stene bodo izvedene mavčno kartonsko

Fasada bo izvedena z termoizolacijskim fasadnim ometom. Ograje balkonov bodo izvedene iz kovinske konstrukcije in lesenih lamel.

Streha bo klasična dvokapna krita z opečno kritino, delno jo bo pokrivala sončna elektrarna.

Skupni prostori, hodniki in stopnišča bodo tlakovani z granit gresom, stene bodo barvane z notranjimi disperzijskimi barvami , širše stopnišče, globok prostor pred za lažji dostop osebam z omejenim gibanjem. Stopnišča bodo opremljena z ustreznimi držali.

Tlak v bivalnih in spalnih prostorih ter predprostorih bo parket. V kopalnicah bodo keramične ploščice znamke MARCO CORONA oz. podobno.

Notranje stene - vse nosilne obodne stene so z notranje strani glajene in beljene. Mavčno kartonske predelne stene so prav tako glajene in beljene. V mokrih prostorih bo položena keramika.

Sanitarni elementi bodo umivalniki in tuš kabine z pripadajočimi armaturami kvalitete Villeroy and Boch oz. Podobno. Sanitarne školjke z podometnim izplakovalnikom.

Okna bodo imela PVC okvirje bele barve (večkomorni PVC profil, odpiranje na krilo in ventus (oziroma po projektu), zasteklitev termopan steklo, PVC rolete na zunanji strani oken s električnim pogonom.

Notranja vrata v stanovanjih bodo mizarske obdelave, kovinska kljuka, navadna ključavnica. Vrata v prostore brez naravnega prezračevanja imajo vgrajene prezračevalne odprtine.

Vhodna vrata v stanovanja bodo lesena ( leseno krilo na leseni podboj), protipožarna , ključavnica z cilindričnim vložkom.

Dvigala v stopnišču bo osebno električno dvigalo:

- nosilnost 450 kg ali 6 oseb / primerno za invalida

Shrambni boksi bodo urejeni v kleti. Vsakemu stanovanju pripada en (1) shrambni boks. Boksi bodo med seboj ločeni z panelnimi stenami . Tlaki so izvedeni z protiprašnem premazu.

Parkirna mesta, ki so namenjena obiskovalcem in stanovalcem so organizirana znotraj gradbene parcele, na posebej urejenih parkiriščih. Stanovalci imajo možnost nakupa parkirnih boksov v garaži - klet objekta ( neto cena 7.500€ ).

ELEKTRO INSTALACIJE

Objekt se napaja z električno energijo z lastnim kablovodom iz transformatorske postaje v neposredni bližini v kombinaciji s lastno sončno elektrarno na strehi objekta. Moč sončne elektrarne bo znašala cca.25kw, oz.bo projektirana za potrebe ogrevanja s toplotno črpalko, kar pomeni, da se bodo stanovalci v kombinaciji s sončno elektrarno greli z minimalnimi ali celo ničelnimi stroški, preostanek energije bo namenjen za skupne stroške oz. gospodinjsko rabo.

Merjenje električne energije je ločeno za vsako stanovanjsko enoto in za skupno porabo.

RAZSVETLJAVA

V objektu je predvidena splošna razsvetljava, ki se v skupnih prostorih izvede s stropnimi LED lučmi. Razsvetljava hodnikov in stopnišča se prižiga preko senzorjev, ki vklapljajo stopniščni avtomat.

V stanovanjih se v kopalnicah razsvetljava izvede s stropnimi LED lučmi. V sobah so predvideni izpusti za svetilke. Svetilke v stanovanjih se prižigajo lokalno s stikali.

ŠIBKI TOK

V objektu so predvidene naslednje šibko točne instalacije:

-telefonska instalacija 4

-antenska instalacija-CATV

-domofonska instalacija

STROJNE INSTALACIJE

Vodovodni priključek z armaturo: po zahtevah soglasodajalca

Razvod vodovoda: pvc aquaterm cevi

Vodomeri: po zahtevah soglasodajalca

Razvod kanalizacije: PVC cevi

Ogrevanje in priprava tople sanitarne vode :Ogrevanje stanovanj bo izvedeno s talnim gretjem preko centralne toplotne črpalke, ki je nameščena v skupnem tehničnem prostoru, vsako stanovanje ima nameščeno svojo regulacijsko enoto. Topla sanitarna voda se bo prav tako ogrevala preko centralne toplotne črpalke.

Prezračevanje: Lokalno prezračevanje po sistemu Lunos ali podobno.

Meritve: vsako stanovanje ima svojo meritev porabe hladne vode in elektrike. Števci za njih se nahajajo v hodniku pred stanovanji.

Izvedba klima naprav v stanovanjih: Vsa stanovanja imajo vgrajeno klimatsko napravo.

ZUNANJA UREDITEV

Za potrebe parkiranja avtomobilov bodo pred objektom zagotovljena parkirna mesta.

Za hrambo smeti je predviden ekološki otok, kjer se nahajajo tudi zabojniki za smeti

 

Stanovanja bodo končana Maja 2021 in vseljiva Junija 2021!

 

 

 

  Hiter kontakt

  Denis Luthar

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: