facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

169.000 €
= 1.539 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 109.8 m2
  • expand_lessNadstropje: 1/3
  • date_rangeZgrajeno: 1763
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • codeŠifra: PS4646500DL

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam lepo urejeno in izredno simpatično, nobel staromeščansko 4-sobno stanovanje z lastno odprto teraso na odlični lokaciji v centru Maribora. Stanovanje leži v prvem nadstropju staromeščanskega večstanovanjskega  objekta pod spomeniškim varstvom, zgrajenega leta 1763, katerega fasada in streha sta bili obnovljeni v letu 2006 in se nahaja v bližini zdravstvenega doma, trgovskih centrov, vrtca, šole, knjižnice, mestnih trgov in vse pomembnejše infrastrukture. Stanovanje je bilo  leta 2020 renovirano, kompletne prenove sta bili deležni obe kopalnici, prav tako kuhinja, pobrušen in polakiran je bil parket ter zamenjana keramika itd. Stavbno pohištvo je novo in moderno, stanovanje pa se ogreva z IR paneli (stropni panel, ogrevana ogledala, stenski stekleni paneli), ki se regulirajo  z IR regulatorji ali pa z aplikacijo pametnega telefona. Ogrevanje z IR paneli predstavlja  čisto ogrevanje z malo dela in nizkimi stroški.

Stanovanje se ponaša z žlahtno arhitekturo, ki izraža toplino in glamur, krasijo ga starodobni obokani stropovi, posebno skrbno izbrani lestneci, ki stanovanju povdarjajo plemenit značaj, za shranjevanje oblačil so po meri vgrajene veleomare, na tleh pa so položene masivne deske. Vhod v stanovanje varujejo veličastna vrata, ki so bila pred leti obnovljena. Površina bivalnega prostora je 96,8 m², stanovanju pa pripada še večja zunaja terasa v velikosti 13 m². Razporeditev prostorov je smiselna in uporabna, izvedena na sledeč način: 

predsoba z velikim povezovalnim hodnikom, spalnica, 2x otroška soba, dnevni prostor s kuhinjo, 2x  kopalnica, 2x WC, zunanja terasa za preživljanje prostega časa (13 m²)

Stroški: povprečni mesečni stroški med letom znašajo cca.130 EUR, pozimi pa okoli 190 EUR.

Parkiranje:za parkiranje je potrebno urediti dovolilnico za posamezent segment mestnega dela, na voljo pa so tudi plačljivi garažni prostori v bližini

Dosegljivost za oglede: po predhodnem dogovoru.

OGLEDI: za vas imamo pripravljen tudi virtualni ogled stanovanja, kjer se lahko udobno iz vašega naslanjača od doma sprehodite po stanovanju le z nekaj kliki miške!

 

Zaradi dobre lokacije, obnovljenosti in urejenosti stanovanja nakup priporočamo!

 

Denis Luthar, vaš posrednik

  • 2
  • terasa
  • ogrevanje z elektriko

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: