facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Polzela

159.000 €
= 1.223 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 130 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje
 • photo_size_select_largeParcela: 550 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: 202102DL-V

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  V centru Polzele gradimo dve nizkoenergijski enostanovanjski hiši, ki vam bosta z moderno arhitekturo ter zadostnimi pripadajočimi površinami zagotovili sodoben življenjski slog in udobno bivanje v prijetnem naselju.


  Objekta bosta zgrajena do III. podaljšane gradbene faze. Locirana sta v strogem centru Polzele, pod Gradom Komenda. V radiju nekaj minut peš hoje se nahajajo: osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, občina, kulturni dom in različne možnosti rekreacije v zaprtih prostorih ali v naravi.

  Posamezen objekt je tlorisnih dimenzij 11x8 m, moderno zasnovan, s pritličjem in mansardo. Streha je dvokapnica v naklonu 40 stopinj. Neto tlorisna površina znaša cca 130 m2. Novogradnja stoji na pripadajočem zemljišču, velikosti cca 550 m2. Optimalno zasnovani tlorisi ponujajo dovolj prostora za udobno bivanje običajne družine.

  Razporeditev prostorov je moderna, funkcionalna orientirana na južno stran. Glavni bivalni prostori v pritličju so izvedeni kot enovit prostor, ki se preko steklenih površin odpira proti naravi. V pritličju je poleg osnovnih bivalnih prostorov tudi dodaten prostor, pisarna oziroma kabinet, prostor pod stopniščem je namenjen shrambi. Utility je umeščen v pritličju. V mansardi je poleg osnovnih prostorov tudi garderobna soba, ki je del spalničnega prostora.

  Streha je izvedena s klasičnimi napušči, obdelanimi z macesnovim lesom. Objekt ima velike steklene površine in lesene dodatke na fasadi, ki objektu dodajajo občutek topline in domačnosti.

  Objekt gradimo iz modularne opeke, skladno s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo. Debelina fasade znaša 20cm. Stavbno pohištvo so kakovostna PVC okna in vrata.

  Vsi infrastrukturni priključki (vodovod, kanalizacija, elektrika, telekomunikacijski vodi, itd..),  bodo izvedeni v sklopu izgradnje zunanje ureditve objektov.

  Lokacijsko so objekti od centra kraja Polzela oddaljeni 500 m, do avtocestnega priključka pa vas loči manj kot 5 km.

  Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz DGD projektne dokumentacije.

  Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 – Dejan Lavbič


  Nepremicnine.net(C).

  Kontaktni podatki

  Center nepremičnin, Geoprojekt, Geodetske storitve, projektiranje, inženiring, nepremičnine d.o.o.
  Šlandrov trg 11
  3310 Žalec
  tel.: 03/710-38-10041/370-433 Dejan Lavbič

  Hiter kontakt

  Dejan Lavbič

  CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.