facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj, Primskovo

98.000 €
= 4.016 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 21.1 m2
 • reorderVelikost (bruto): 24.4 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: S-19/2020-6

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Dvigalocheck Parkiriščecheck Pokrito parkiriščecheck Klet
 • Lega
  check Jug

Podroben opis nepremičnine

garsonjera, Bolk A

V bližini najpomembnejših prometnih povezav, blizu nakupovalnega središča Qulandia in blizu centra mesta,  prodamo garsonjero skupne neto tlorisne površine 24,40 m2, prodajne bivalne površine 21,10 m2, brez balkona  v 1/2  nadstropju objekta. Stanovanje ima južno lego in shrambo v kletni etaži. Ogrevanje je CK-toplovod. Obratovalni stroški se plačujejo po dejanski porabi merjeni po števcih. Iz kletne etaže do stanovanj vozi dvigalo. Objekt je zgrajen leta 2021, in ga sestavljata dve stavbi s skupno garažno hišo in imata 4 etaže, dva glavna vhoda in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. V okolici je zadosti zunanjih parkirnih mest ter vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini. V kletni etaži objektov so shrambe in skupni tehnični prostori in kolesarnica v pritlicju. V sklopu zunanje ureditve so predvidene zelene površine, otroško igrišče, urejene pa so potrebne interventne poti in prostori za smeti. Do AC priključka Kranj vzhod je 1 km do centra mesta pa 500m. Slike notranjosti so simbolične.
Lepa priložnost za dober nakup! Vabljeni na ogled!
Stanovanju pripadata tudi eno notranje parkirno mesto v garaži ter tudi eno zunanje parkirno mesto, ki sta v ceni. Vsako parkirno mesto ima predpripravo za lastno elektricno polnilnico.

Pogoj prodajalca je,  da kupec poleg kupnine povrne del stroška posredovanja v višini 1,5 % povišano za DDV od prodajne cene nepremičninski agenciji Fesst nepremičnine d.o.o..

Dodatne informacije na telefon 030/635-478 ali 04/236 73 73 ali info@fesst.si.

Za projekt novogradnje Pijekl je Avstrijska banka BKS - izpostava Kranj,pripravila posebno ugodno hipotekarno financiranje za nakup, zato se lahko obrnete za banko BKS na ziga.dremelj@bksbank.si, Žiga Dremelj T: +386 4 281 52 55 M: +386 51 208 604.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: