facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

151 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 18.9 m2
 • expand_lessNadstropje: 4/4
 • date_rangeZgrajeno: 1980
 • date_rangeAdaptacija: 2019
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

V peš coni oddamo pisarno, veliko 18,9 m2, ki je opremljena s pisarniškim pohištvom. Prostor je prebeljen in generalno očiščen. Lega je južna.Nahaja se v četrtem, tj. zadnjem nadstropju, kjer so za zaključeno celoto pisarn dodatna vrata, tako da so prostori še bolje varovani. Poslovna stavba iz leta 1980 ima tudi dvigalo. Leta 2019 pa so bile obnovljene električne inštalacije, zamenjani radiatorji, delno so bile obnovljene talne obloge in vse pisarne so bile prepleskane.

ODDAMO OPREMLJENO PISARNO V NAJOŽJEM CENTRU MESTA, 18,9 m²

V peš coni oddamo pisarno, veliko 18,9 m², ki je opremljena s pisarniškim  pohištvom. Prostor je prebeljen in generalno očiščen. Lega je južna.

Nahaja se v četrtem, tj. zadnjem nadstropju, kjer so za zaključeno celoto pisarn dodatna vrata, tako da so prostori še bolje varovani. Poslovna stavba iz leta 1980 ima tudi dvigalo.

Leta 2010 so bila vgrajena dodatna vhodna vrata v večji zaključeni del poslovnega prostora, luči, leta 2019 pa so bile obnovljene električne inštalacije, zamenjani radiatorji, delno so bile obnovljene talne obloge in vse pisarne so bile prepleskane. Klimatske naprave ni. Sanitarije so skupne za celo 4. nadstropje.

Prostor je delno mansarden in ima klasične pisarniške predelne omare in opremo.

V najbolj neposredni bližini so poštasodiščefinančna upravabanke, in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra.

Cena za najem nepremičnine je 8 EUR/m², skupno 151,00 EUR (+ DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita ), mesečni stroški znašajo v povprečju 2,4 EUR/m², nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča 1 EUR/m² mesečno.

Mogoč je tudi najem dodatne pisarne, velike 12,2 ali 17,4 m².

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine in DDV. 

Energetski razred: merjena EI, 119 kWh/m²a.

MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PISARNO V CENTRU MESTA.

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: