facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Ilirska Bistrica

175.000 €
= 795 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 220 m2
  • codeŠifra: PH240251

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

Brkinska vasica, v naravi, kjer prodajamo celoten sestav stanovanjske hiše, stare vrstne kmetije s pripadajočim kmetijskim objektom na skupaj okoli 1500 m2 kmetijskega zemljišča. Primerno za nekoga, ki bi želel kmetovati ali uživati življenje na vasi. Kmetijske površine omogočajo dovolj zemlje, da je kmetija samooskrbna.

Predmet prodaje:

- vrstna hišo, zgrajena l.1836 v dveh etažah, 94 m2, obnovljena streha l.1989, potrebna celovite obnove. Hiša stoji na parceli v izmeri 433 m2. Hiša s spodnji etaži ima kuhinjo, dnevno sobo in spalnico, v nadstropju so tri sobe in predprostor,  hiša se naprej nadaljuje v obliki v črki L v  gospodarski del stavbe v dveh etažah, tlorisa 80 m2. V spodnji etaži je shramba in velika garaža, zunanje stopnišče peljejo v zgornjo etažo, ki je nedokončana.

 - 220 m2, samostojna hiša, zgrajena l. 1976, P+1+M. Centralna kurjava na drva. Ima garažo in veliko klet potrebno finalizacije. Zgornja etaža ima dostop po zunanjih stopnicah z razporeditvijo: hodnik, WC, kopalnica, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, dve otroški sobi, kabinet in velika zakonska soba. Možno je urediti tudi mansardo.

- kmetijsko zemljišče za hišo z njivo.


Prodaja se kot celota.

Nepremičnine so bremen proste ter vpisane v Zk.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: