facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

1.390 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 79 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2014
 • codeŠifra: OS98889198AZ

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Dvigalo
 • Ogrevanje
  check Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

Ponujamo vam možnost najema popolnoma opremljenega nadstandardnega 3-sobnega stanovanja v Eko srebrni hiši na odlični lokaciji za Bežigradom. Nizkoenergijska novogradnja, grajena v pasivnem standardu, se nahaja znotraj ljubljanskega mestnega obroča in je le nekaj sto metrov oddaljena od severne obvoznice, leži pa ob eni glavnih vpadnic v središče mesta, Dunajski cesti. V neposredni bližini se nahajajo: poslovni center WTC (z živilsko trgovino, banko, pošto, lekarno in drugimi storitvenimi dejavnostmi), številne restavracije, AMZS in avtoservis, druge banke in pošte, vrtci, osnovna šola, glasbena šola, fakultete, hotel, prav tako pa tudi rekreacijska pešpot Pot ob žici, Športni park Stožice, kopališče Ježica idr. Poleg neposredne cestne povezave so dobro urejene tudi kolesarske poti, ki vodijo neprekinjeno vse do mestnega središča. Le nekaj korakov stran je postaja ljubljanskega mestnega potniškega prometa, za lokalno mestno vožnjo pa je mogoče najeti tudi električni avtomobil. 

Zasnova vseh stanovanj v večstanovanjskem objektu temelji na inovativni kombinaciji materialov, vgrajenih sistemov in naprav ter njihovega upravljanja oz. krmiljenja preko pametnih inštalacij, kar zagotavlja visoko udobje in kakovost bivanja, hkrati pa tudi izredno učinkovito rabo energije, saj stavba dosega energetsko najučinkovitejši razred A1. Za prezračevanje prostorov je vgrajen sistem z rekuperacijo, urejeno je izkoriščanje sončne energije ter uporaba deževnice. Ogrevanje objekta poteka preko daljinskega ogrevanja - toplovod. Urejeno je talno gretje in klimatizacija.

Tudi 3-sobno stanovanje v skupni velikosti cca 79 m2, ki je predmet najema, se ponaša z vsemi zgoraj navedenimi odlikami. Nahaja se v 5. od 11 nadstropij; dostop je možen tudi z dvigalom.

Stanovanje obsega:

 • večji odprt dnevno-bivalni prostor z moderno minimalistično kuhinjo, jedilnico za šest oseb in popolnoma opremljeno dnevno sobo, 
 • svetlo glavno spalnico z garderobno omaro,
 • dodatno spalnico oz. sobo, prav tako opremljeno z garderobno omaro,
 • predsobo oz. vstopni hodnik, z obilico prostora za shranjevanje,
 • sodobno opremljeno kopalnico s kadjo, pralnim in sušilnim strojem,
 • urejeno zaprto ložo z lepimi pogledi na okolico.

Stanovanju pripadata tudi shramba v mezzaninu ter eno parkirno mesto v kleti objekta. Varnost parkirišč je zagotovljena z video nadzorom in omejenim dostopom samo za lastnike in obiskovalce objekta. V objektu je tudi možnost polnjenja električnih avtomobilov.

Zemljišče, ki pripada Eko srebrni hiši, in znotraj katerega se nahajata urejen ozelenjen park za druženje in sprehajanje ter otroško igrišče z igrali, je ograjeno.

Stanovanje je vseljivo takoj. Hišni ljubljenčki niso zaželeni.  

Ne izpustite priložnosti, da si zagotovite bivanje v napredni in visokokakovostni novogradnji, zato toplo vabljeni k ogledu in najemu!

Najemnina: 1600 + stroški !


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: