facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče, Gomilsko

440.000 €
= 631 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 697.7 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 2267 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1962
 • date_rangeAdaptacija: 2006
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 1033

Podroben opis nepremičnine

BREZ STROŠKOV ZA KUPCA

V Gomilskem prodamo objekt, namenjen za gostišče s prenočišči, zgrajen leta 1962 in prenovljen leta 2006. Skupna površina objekta meri 697,7 m², od tega je uporabne površine 457,8 m².

Trenutno se zaključujejo dela v skupni prostori pralnica, sobah, kopalnicah in sanitarijah, ki so namenjena za prenočišča. V neposredni bližini je garaža s skladiščem v velikosti 79,40 m². Pred objektom je večji parkirni prostor za parkiranje vsaj 70 vozil, povezovalna cesta omogoča dostop z vozilom do vhodnih vrat na drugi strani objekta. Zemljišče je v velikosti 2.224 m², na delu zemljišča v velikosti 2.157 m² je stavbno zemljišče.

Napeljana so nove elektro in ostale inštalacije, pri opremljanju so bili uporabljeni kvalitetni materiali: talna keramika v gostinskem delu, keramika v kopalnicah, izdelana in vgrajena so lesena vrata, sobe in hodniki pa so v svetlih in živih barvah, ki dajo objektu živahen pridih.

Objekt se prodaja v kompletu. Urejena je etažna lastnina, objekt je registriran kot nastanitveno gostinska dejavnost, predviden je bil kot hostel. Mogoče je ohraniti dejavnost in oddajati poslovne in gostinske prostore oz. prekategorizirati v želene dejavnost. 

Izdelana je energetska izkaznica. Nepremičnina je bremena prosta, mogoč je takojšen prevzem.

Razporeditev prostorov

Klet
V kleti je urejena naravna shramba in vinska klet v velikosti 41,78 m² , ki omogoča naravno hlajenje živil in spravilo vinskih steklenic v poletnem in zimskem času. 

Pritličje
V pritličju objekta je urejen gostinski lokal s kuhinjo, notranjo restavracijo in izhodom na urejen leseno izdelan in pokrit vrt v velikosti 88,3 m². 

Nadstropje
V prvem nadstropju je urejenih 9 sob. Vsaki sobi pripada kopalnica in sanitarije ter izhod na balkon v velikosti 17,7 m² , kateri ima lep razgled na zeleno okolico in okoliške hribe.

Mansarda 
V mansardi je urejenih 6 sob s kopalnico in sanitarijami, zanimivo je uporabljen in izkoriščen tudi prostor mansardnih delov ostrešja.

Opis lokacije

Objekt se nahaja ob glavni cesti v Gomilskem, dostop je po AC Ljubljana – Maribor, izvoz Šentrupert, smer proti Vranskem . Prav tako je mogoč dostop po glavni cesti Celje – Žalec – Šempeter – Šentrupert – Gomilsko 

Okoli objekta je urejen dovoz na parkirišče oz. na zadnji del objekta.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/1033. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: