facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Strunjan

431.880 €
= 214 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2020 m2
  • codeŠifra: 2620

Podroben opis nepremičnine

ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB do 21. 4. 2021 ! Za vabilo in dokumentacijo se obrnite na info@casabela.net  (g. Daniel Lovšin, 041784-750)

Na ekskluzivni lokaciji v Strunjanu, v območju Krajinskega parka Strunjan prodamo stavbno parcelo s pogledom na soline in zeleno okolico.

Stavbno zemljišče je sestavljeno iz več parcel, ki sestavljajo smiselno celoto velikosti 2020 m2. Stavbne parcele se nahajajo deloma v območju za turizem, oskrbne in storitvene dejavnosti in deloma v območju stanovanjske gradnje.


Parcela je dostopna preko asfaltirane ceste. Na parceli je možna izdelava novogradenj, stanovanjskega objekta oziroma stanovanjsko poslovnega objekta za storitvene dejavnosti za lokalno oskrbo in turizem, šport in rekreacijo in kmetijstvo. 

Tradicionalne stanovanjske hiše na območju Strunjana so pritlične, enonadstropne, enonadstropne z mansardo. velikosti 8x12 m z odstopanjem do 10%. Bruto velikost objekta ne sme presegati 400m2 površine, za stanovanjsko kmetijske objekte pa 500m2. Možne so izdelave vkopanih kletnih prostorov za potrebe parkiranja za stanovanjsko stavbo.

Cena ne vsebuje pripadajočega davka in ga plača izbrani ponudnik.

Za več informacij in ogled pokličite na tel. 041/784-750 (Daniel Lovšin) oziroma pošljite vaše povpraševanje na info@casabela.net 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: