facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Pesnica, Pesnica pri Mariboru

136.875 €
= 908 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 150.75 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PH4646322DL

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam visokokakovostne vrstne hiše ( novogradnje , do zaključene III. gradbene faze ) , na izjemni lokaciji, v naselju *Sončni dol* , v bližini Maribora, v Pesnici pri Mariboru. 

KJE: cca 8 km iz centra Maribora – neposredna bližina izvoza na avtocesto, v bližini naselja so šola, vrtec, trgovina, banka, lekarna, želežniška  in avtobusna postaja.

OBJEKTIVNI PODATKI: vrstna hiša , skupna neto tlorisna površina 150,75 m², od tega 123,75 m² bivalne površine. Hiša je etažnosti P+M , v primeru izgradnje do zaključne faze se v pritličju načrtuje vetrolov, hodnik, stopnišče , WC, kuhinja z jediinico, dnevna soba, garaža, kurilnica in shramba. V mansardi se načrtuje  stopnišče, hodnik, spalnica, 2 sobi, kopalnica in terasa. Osnovna konstrukcija hiše je zidana z opeko, ima leseno ostrešje pokrito z opeko. Predelne stene med sobami bodo zidane ( mavčno -kartonska izvedba ). Izolacijska fasada je  debeline 18 cm, svetle barve , izjema je le pas ob vhodu v objekt. Stavbno pohištvo bo v PVC izvedbi, vhodna vrata so protivlomna z vgrajenim manjšim peskanim steklom. Dostop do hiš je po novi zgrajeni cesti. Vsaka hiša ima garažo z enim parkirnim mestom. Na dvoriščni strani bo vrt, pred objektom pa bo površina tlakovana ali asfaltirana.  

Kupec ima tudi možnost , da lahko po nakupu hiše, objekt finalizira sam  ( izbira talnih oblog, stenskih oblog v kopalnici in WC-ju) in na ta način da končni izgled objektu po lasnti izbiri. Možna pa je tudi izvedba na ključ. 

Zemljišče na parcelah je ravno in obsega od 205 m² do 350 m². 

Cena za podaljšano III. gradbeno fazo je z DDV-jem je 136.875,00 EUR, cena hiše z izvedbo na KLJUČ je 175.000,00

 

Denis Luthar, vaš posrednik

  Hiter kontakt

  Densi Luthar

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: