facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Kanal ob Soči, Deskle

159.000 €
= 614 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 259 m2

Podroben opis nepremičnine

Prodamo hišo s posestvom in gozdom v izmeri cca 20.000 m2, 800 m oddaljeno od strnjenega naselja. Je na odlični lokaciji, le 12 km do Nove Gorice in Italije. Možnost uporabe javnega prevoza z avtobusom in vlakom. V naselju v bližini se nahaja šola, zdravstveni dom, bencinska črpalka, vrtec, trgovine, lekarna, kulturni dom, kavarna, avtobusno postajališče.

Leta 1997 je dobila novo fasado in okna, leta 2015 pa novo centralno peč na drva. Ob njej je večja, zidana lopa, ki služi za shranjevanje strojev in za parkiranje.

Ker se hiša nahaja na parceli v naravi, obdana s travnikom in gozdom, je tu poleti hladneje kot v vasi. Na parceli so sadna drevesa. Ob hiši je še 400 m2 zazidalne parcele in ograjen vrt.

V pritličnih prostorih se nahaja vetrolov, hodnik, kuhinja, dnevna soba, shramba, soba, kopalnica, stranišče, kurilnica in drvarnica. 1. nadstropje: kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon, 2 spalnici, kabinet, kopalnica z izhodom na balkon. Podstrešje je pohodno s štirimi okni. V hiši so armirano betonske plošče, dimniki iz dimnih tuljav, trofazni tok, telefon in internet. Priključena je na javni vodovod. Ima samostojno čistilno napravo.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: