facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

260.000 €
= 4.000 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 65 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2014
  • codeŠifra: 3650J

Podroben opis nepremičnine

-

Bežigrad, Dunajska, Eko srebrna hiša, 65m2, ekskluzivno dvosobno stanovanje  se nahaja v Eko-srebrni hiši, ki gradi nove standarde energijsko učinkovite večstanovanjske zgradbe. Za svoje delovanje porabi minimalno količino energije. Hkrati pa izkorišča lastne obnovljive vire energije s sončno elektrarno in zalogovniki za zajem deževnice na strehi. Objekt  dosega nove standarde energijsko učinkovite večstanovanjske zgradbe s pasivnim standardom z letno povprečno porabo zgolj 8 kWh/ m2 energije za ogrevanje (Energetska izkaznica GI-ZRMK, izdana 2014). Eko srebrna hiša spada v najvišji razred - A1.

Eko srebrna hiša zagotavlja visoko udobje bivanja v moderni arhitekturi, ki obsega premišljeno energetsko ozaveščeno razporeditev prostorov. Iz obnovljivih virov  pridobiva električno energijo in vodo ter uporabljala avtomatska motorizirana senčila za ohlajevanje prostorov in prezračevanje z dogrevanjem/ohlajanjem prek rekuperatorjev. S temi sistemi se zmanjšujejo emisije v okolje in prihranijo primarni viri energije, kar omogoča približevanje k energetski neodvisnosti objekta.

Nova tipologija samostojnih stanovanjskih enot visoke energijske učinkovitosti deluje znotraj objekta neodvisno: bivanje po lastnih željah – inštalacijsko popolnoma samostojne stanovanjske enote omogočajo nastavitev bivalnih razmer po željah stanovalcev in plačilo stroškov glede na porabo. Stanovanjske enote so inštalacijsko in stroškovno povsem ločene, kar  uporabnikom omogoča več nadzora nad stroški. V lokalnih toplotnih postajah poteka sprotna priprava sanitarne vode, kar  prispeva k še dodatnemu 30% prihranku energije in denarja. S pomočjo napredne tehnologije upravljanja se  stanovalci preprosto in neodvisno prilagajajo bivalnemu okolje.

Stanovanje je arhitekturno moderno in sodobno zasnovano, ki omogoča ugodno in kvalitetno bivanje. Razgiban tloris, visoki stropovi, velike panoramske stene, pametne inštalacije, nizki mesečni stroški  dosegajo visok standard bivanja sodobnega časa.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: